De la 20:30, la PRO TV, ai filmul Sherlock Holmes cu Jude Law si Robert Downey Jr.

Citeste mai mult despre: Sherlock Holmes, ProTV,
Data publicarii: 19 Noiembrie 2017
Data actualizare: 19 Noiembrie 2017
Ce credeai ca stii este e pe cale sa fie sulberat! Robert Downey JR, Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, duminica, de la 20:30, in Sherlock Holmes!
  • Regia: Guy Ritchie
  • Cu: Jude Law, Robert Downey Jr., Rachel McAdams
  • Gen: Actiune, Aventuri
 
Sherlock Holmes si-a construit reputatia dezlegand cele mai incalcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul sau de incredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazandu-se fie pe puterea sa de observatie, pe deductia sa infailibila, fie, la nevoie, pe forta pumnului. 
 
Dar acum, deasupra Londrei se aduna norii unei amenintari cu care Holmes nu s-a mai confruntat pana acum…dar pe care abia o asteapta.
 
Dupa un sir lung de crime violente de tip ritual, Holmes si Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victima si pentru a-l prinde pe ucigas: recidivistul Lord Blackwood. In timp ce se apropie data osandei sale prin spanzuratoare, Blackwood—care ii terorizase pe colegii de puscarie si totodata pe gardieni cu puterea sa de a starni si folosi fortele raului—il previne pe Holmes ca moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar dupa cum se va vedea, executia va esua conform planurilor lui Blackwood.
 
Iar atunci cand Blackwood pare a-si fi dus la bun sfarsit toate amenintarile, aparenta sa reinviere seamana panica in Londra si confuzie in randul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o noua provocare.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies