Decizia luata ACUM de fosta gimnasta Floarea Leonida, dupa scandalul de prostitutie in care a fost implicata. Noi detalii ies la iveala

Decizia luata ACUM de fosta gimnasta Floarea Leonida, dupa scandalul de prostitutie in care a fost implicata. Noi detalii ies la iveala
Citeste mai mult despre: Floarea Leonida, scandaluri,
Data publicarii: 02 Octombrie 2012
Data actualizare: 02 Octombrie 2012
Fosta gimnasta Floarea Leonida este acuzata ca s-a prostituat in Germania. Povestea ei a starnit valva in presa din Romania, dupa care s-a asternut tacerea.

Iata, insa, ca acum apar noi detalii despre soarta gimnastei Floarea Leonida. Dupa ce activitatea ei a fost facuta publica in Romania, aceasta a decis sa renunte la jobul din Ulm.

Astfel se face ca in acest moment patronii bordelului au anuntat ca nu mai este disponibila pentru clientii interesati, care au remarcat-o in descrierile de pe site-urile de specialitate, potrivit ADPM.

"Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca ea a putut sa faca asa ceva. Ramane tot fata noastra. O iubim cum am iubit-o si cand era la gimnastica", a spus la "Happy Hour" Gheorghe Leonida, tatal tinerei.

"A fost o fata cuminte, care ne-a inteles si pe care am crescut-o bine", a continuat tatal gimnastei acuzate ca se prostitueaza in Germania.

"Ea a plecat de aici ca antrenoare de fitness, in 2009. In 2007 s-a lasat de gimnastica si a fost antrenoare la Steaua mai mult de un an", a mai explicat Gheorghe Leonida.

Din 2008 incoace, Floarea figura pe site-uri pentru adulti si ar fi lucrat in bordeluri din Munchen, Rosenheim si Ausburg, pentru ca pana de curand sa aiba un loc "stabil" in Ulm, mai scrie ADPM.

Si gimnasta Monica Rosu a vorbit despre fosta ei colega, Floarea Leonida, acuzata de prostitutie in Germania.

"Este trist sa vezi astfel de stiri, am ramas surprinsa cand am aflat aceasta veste. A facut o viata intreaga sport, a ajuns la un moment destul de sus, nu stiu ce a impins-o, ea este in masura sa vorbeasca", a declarat Monica Rosu.

Monica Rosu si Floarea Leonida  se cunosc din 2002, au stat in aceeeasi camera si au fost in acelasi lot pana in 2005. Monica a declarat ca a vazut-o la un campionat national din Bucuresti, acum 2-3 ani. Atunci ea ii spusese ca e antrenoare de fitness in Germania.

"In Romania, daca nu esti campion olimpic, mori de foame. Dupa o viata de sacrificiu este foarte greu sa te integrezi in societate, sa iti cauti un job. Daca Romania ar avea grija de cei care duc numele tarii departe nu s-ar ajunge la asa ceva", a mai spus Monica.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies