Decizie șocantă. O fostă vedetă Disney își lansează primul film pentru adulți

Decizie șocantă. O fostă vedetă Disney își lansează primul film pentru adulți
Citeste mai mult despre: Bella Thorne, film,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 August 2019
Data actualizare: 14 August 2019
Bella Thorne a devenit cunoscută în întrega lume după ce a interpretat-o pe CeCe Jones, în serialul “Totul pentru dans”. 

Cariera Bellei a cunoscut succesul abia după ce a jucat în pelicula “You got me”. Ulterior aceasta a apărut și în filmul horrror “Amityville, iar mai apoi a reușit să facă senzație în pericula de dragoste “Midnight Sun”.

Dacă de obicei o vedem pe platourile de filmare, în calitate de actriță, acum o surprindem în ipostaza de regizor pentru un film de adulți.

“Ideea mea inițială a fost să creez un film horror de Crăciun, dar în schimb am făcut un film frumos și divin” a declarat vedeta, făcând referire la pelicula pentru adulți. Filmul “Ea & El”, urmărește “ relația dintre dintre un bărbat și o femeie și lupta lor pentru dominanță”. 

„Ea & El” este o reinterpretare modernistă și explicită sexual a poveștii de dragoste Romeo și Julieta, cei doi protagoniști având dorințe sexuale nestăpânite unul pentru celălalt”, spune vicepreședintele site-ului pentru adulți.

Anunțul a stârnit foarte multe controverse, iar Bella le-a transmis fanilor și un mesaj pentru remarcile răutăcioase. “Dacă voi considerați că acest film este  incomod, îmi pare rău pentru acest lucru, dar nu-i faceți și pe alții să se simtă în acest fel“, a spus actrița.

Recent, Bella Thorne a declarat că este pansexuală și  că a suferit de "Sindromul Stockholm", timp de mai mulți ani în care a fost abuzată.

Filmul „Ea & El” va apărea luna viitoare  la festivalul de film The Oldenburg, în Germania.

Sursa foto: Getty
Vezi și Profil de celebritate - 
Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies