Dennis Quaid, cu logodnica studentă la un eveniment dedicat regretatului Johnny Cash

Dennis Quaid, cu logodnica studentă la un eveniment dedicat regretatului Johnny Cash
Dennis Quaid vrea să se însoare cu logodnica lui în cel mult un an. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Noiembrie 2019
Data actualizare: 12 Noiembrie 2019
Actorul Dennis Quaid (65 se ani) își trăiește a doua tinerețe alături de logodnica lui cu 39 de ani mai tânără. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment la care el a cântat.

Dennis Quaid a avut nevoie de trei divorțuri ca să realizeze că atingerea fericirea e un proces de durată. Actorul pare că a găsit-o alături de logodnica lui, care în prezent este înscrisă la un program doctoral la Universitatea din Texas. 

Laura Savoie (26 de ani) i-a devenit logodnică în luna octombrie a acestui an, după doar 5 luni de la confirmarea relației lor.

Cei doi amorezi au fost împreună la un eveniment de comemorare a muzicianului Johnny Cash, care a avut loc duminică în Nashville.

Dennis Quaid și logodnica lui au fost extrem de relaxați întreaga seară. Au zâmbit în fața camerelor de vederi și a fotografilor, iar actorul a și cântat la chitară în amintirea unuia dintre artiștii săi preferați.

Actorul de 65 de ani este extrem de îndrăgostit de noua lui parteneră. La începutul acestei luni, Quaid a declarat că plănuiește să se însoare cu ea în cel mult un an, fiindcă „așa cere eticheta”.

Citește și: Iubita lui Keanu Reeves, confundată cu o actriță faimoasă. Cum a racționat femeia de 74 de ani

Relația cu „studenta” Laura Savoie vine la doar un an de la finalizarea divorțului de fosta soție, agentul imobiliar Kimberly Buffington. Cei doi au împreună doi copii gemeni, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Vezi și VIDEO: Joaquin Phoenix, profil de celebritate

Anterior, actorul a mai fost căsătorit cu actrița Meg Ryan, cu care are un băiat în vârstă de 27 de ani. Au divorțat în iunie 2000, după 9 ani de mariaj. 

Prima soție a lui Dennis Quaid, actrița germană cu origini americane Pamela Jayne Soles, are și eat rei relații eșuate. Mariajul lor a rezistat 5 ani.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies