Designerii din Romania reseteaza trend-urile la Romania, te iubesc!

Designerii din Romania reseteaza trend-urile la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data: 17 Martie 2017
Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu, corespondent special Stirile Pro TV, ne propune o incursiune in frumos si aduce in prim-plan designeri si arhitecti romani tineri, care isi doresc sa schimbe la fata aceasta tara. Vedem proiecte premiate la concursurile de arhitectura din Romania si de peste hotare. 

Paul le va face cunostinta telespectatorilor cu noul val de tineri designeri si arhitecti romani, care se afla in spatele acestor proiecte.

Romania este imbracata in zeci de tonuri de gri, mostenite din epoca comunista, cand totul era liniar. Mii de blocuri au fost construite atunci, care acum dau oraselor o nota trista. Cel mai bun exemplu in acest sens este Bucurestiul. 

„Este o scurta radiografie a problemelor ultimilor 27 de ani. Cu timpul ne-am mai rafinat gusturile. Internetul si calatoriile in strainatate ne-au ajutat sa ne dezvoltam cultura vizuala. Am inceput sa pretuim spatiile primitoare si cladirile ridicate corect, cu gust. A aparut si un nou val de tineri arhitecti si designeri. Iar casele, teatrele, librariile, barurile si restaurantele proiectate in birourile unora dintre ei, capata acum notorietate, in sensul bun, atat in tara cat si peste hotare.”, a declarat Paul Angelescu. 

Duminica aceasta, telespectatorii vor vedea discutii despre design interior, spatiile in care traim si cele in care ne petrecem timpul liber: teatre, librarii, cafenele, restaurante, cluburi, case si apartamente, dar si sfaturi despre cum sa iti decorezi locuinta, cat costa renovarea si mobilarea unui apartament de doua camere.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate repotajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO