• PRO TV
  • Despartirile anului 2016

Despartirile anului 2016

Despartirile anului 2016

Multe cupluri celebre si-au spus adio in 2016, spre dezamagirae fanilor lor. Iata care sunt cele mai neasteptate despartiri din acest an: 

1. Brad Pitt si Angelina Jolie 



Cel mai neasteptat divort al anului a fost cel dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Brad si Angelina au fost impreuna 12 ani si au 6 copii.  


2. Johnny Depp si Amber Heard



Dupa numai un an de la nunta, Johnny Depp si Amber Heard s-au despartit. Amber Heard a intentat divortul, in primavara. Modelul a acuzat ca a fost batuta de Johnny Depp de mai multe ori. 
 



3. Drew Barrymore si Will Kopelman



Patru ani a durat casnicia lui Drew Barrymore cu Will Kopleman. Cei doi au impreuna doua fetite. Si-au anuntat divortul in luna aprilie. 


4. Taylor Kinney si Lady Gaga



O alta despartire naesteptata a fost cea dintre Lady Gaga de actorul Taylor Kinney. Cei doi au fost impreuna 5 ani, iar cantareata de-abia primise inelul de logodna. 


5.Taylor Swift si Calvin Harris



Tot in vara, Taylor Swift si Calvin Harris au pus capat relatiei lor. Cei doi au anuntat ca au ramas, totusi, amici. Calvin Hariss a declarat ulterior ca este in continuare indragostit de Taylor Swift. 
 



6.Diane Kruger si Joshua Jackson



Diane Kruger si Joshua Jackson pareau facuti unul pentru altul. Si-au spus adio dupa 10 ani petrecuti impreuna.
 



7. Ozzy si Sharon Osbourne



Dupa o casnicie care a durat 33 de ani, Ozzy si Sharon Osbourne au divortat anul acesta. S-a zvonit ca artistul ar avea o relatie extraconjugala.
 



8. Demi Lovato si Wilmer Valderrama 




Demi Lovato si Wilmer Valderrama, s-au despartit anul acesta, dupa o relatie de 6 ani. Cei doi au anuntat ca au ramas in continuare prieteni buni. 
 



9. Nicolas Cage and Alice Kim



Dupa 11 ani de casnicie, Nicolas Cage si Alice Kim si-au anuntat divortul. Cei doi au impreuna un fiu, in varsta de 10 ani. A fost al treilea mariaj pentru Nicolas Cage. 
 


10. Mariah Carey si James Packer



Nici ei n-au mai ajuns la altar. Mariah Carey s-a despartit de iubitul ei miliardar, James Packer, anul acesta, chiar inainte de nunta. 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni