Despre masini, estetica frumosului si muzica, duminica aceasta, in Apropo TV!

Despre masini, estetica frumosului si muzica, duminica aceasta, in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, Andi Moisescu,
Data: 19 Mai 2017
Duminica, de la 13:05, Andi Moisescu aduce vesti bune pentru criticii de arta, iubitori ai frumosului si ziditorii de soclu in general. Invitatii rubricii Romania care este, Amalia Nastase, Alex Tocilescu, Marius Florea Vizante si Theodor Paleologu incep saptamana aceasta materialul intitulat Estetica frumosului, in care vom admira cele mai surprinzatoare opere statuare din Romania, prima analizata fiind bustul lui Ronald Reagan din curtea Casei Casatoriilor din Ploiesti.

Mihai Bivol a inceput in spatele blocului cu rolele, apoi s-a dus in skatepark-ul din Herastrau, unde si-a facut prieteni noi. Dupa un timp, s-a apucat de filmat si montat, dandu-si seama ca poate imbina cu succes atat sporturile urbane, cat si pasiunea pentru productia audiovizuala. Mai o panoramare stanga-dreapta, mai un trav realizat haiduceste de pe role, si foarte mult CUT and PLAY au adus in final la colaborari insemnate pentru el. Mai multe aflam duminica aceasta, in Joyride.

Citește și

In rubrica Bucatarium, Simona Pope si Liviu Preda vorbesc despre unul dintre cele mai imprevizibile si imbucuratoare trenduri ale anului: micile dejunuri dulci. Doua studii recente au aratat beneficiile consumului de cacao pentru sanatate, indiferent de varsta consumatorului. In acest sens, expertii americani sustin ca e bine sa-ti satisfaci pofta de ceva dulce dimineata, cand metabolismul e mai activ. 

Rubrica Next Gen ne aduce saptamana aceasta o discutie despre muzica, nu sah, cu Karpov not Kasparov, unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale de pe scena indie autohtona, iar in Pubfather, Octavian Strunila, Costin Giurgea si Tudor Bratu comenteaza cateva spoturi publicitare realizate pentru doua branduri de automobile.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies