Divorţează George Clooney şi Amal? După luni de speculaţii, se clarifică lucrurile

Divorţează George Clooney şi Amal? După luni de speculaţii, se clarifică lucrurile
Citeste mai mult despre: George Clooney, Amal, divort,
Data: 25 Ianuarie 2019
În ultimele luni, presa internaţională a făcut supoziţii legate de relaţia dintre George Clooney şi Amal Alamuddin. S-a scris că aceştia nu mai formează un cuplu, deşi sunt fericiţii părinţi ai unei perechi de gemeni.

Pentru că lucrurile deja ajunseseră să escaladeze şi tot Hollywood-ul era cu ochii pe ei, actorul a decis să dea o declaraţie printr-un reprezentant. Acesta a tranşat lucrurile şi a dezminţit zvonurile că cei doi s-ar fi separat, iar Amal şi gemenii ar fi plecat în Sardinia, lăsându-l pe actor în Anglia.

În plus, un apropiat al familiei, care nu şi-a dezvăluit numele, a făcut următoarea declaraţie pentru Hollywoodlife: "George are familia perfectă pe care nici nu știa că și-o dorește. E mai fericit ca niciodată.  Atunci când vorbește despre Amal și despre copii se luminează şi e surprinzător că a evitat asta atât de mult, pentru că este clar că adoră să fie un familist. El obișnuia să aibă o viață socială activă, însă acum nu ar putea să îi pese mai puțin, tot ce vrea să facă este să își petreacă timpul cu soția și copiii și este chiar încântat de toate acestea. Acum preferă să spună povești gemenilor. Ei sunt la vârsta la care chiar ajung să înțeleagă limbajul, așadar este foarte distractiv pentru George", a adăugat aceeași sursă.

Dacă vrei să vezi cum s-a reinventat o vedetă care a trecut totuşi print-un divorţ, poţi să urmăreşti următorul interviu de 10, marca "La Măruţă":

FOTO: GETTY

FULLSCREEN
Divorţează George Clooney şi Amal? După luni de speculaţii, se clarifică lucrurile
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO