Donald Trump a reușit să-l scoată din sărite până și pe Pharrell. Care e motivul

Donald Trump a reușit să-l scoată din sărite până și pe Pharrell. Care e motivul
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Pharrell Williams,
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Octombrie 2018
Data actualizare: 30 Octombrie 2018
Pharrell Williams nu e deloc „happy" după ce președintele american Donald Trump a folosit piesa lui, ,,Happy”, ca fundal sonor pentru un miting care a avut loc chiar în ziua în care 11 oameni au fost uciși într-o sinagogă din Pittsburgh. 

Publicația Los Angeles Times scrie că avocatul lui Pharrell i-a trimis președintelui american o somație prin care îi cere să nu mai folosească muzica artistului.

„În ziua în care 11 oameni au fost uciși cu brutalitate într-o sinagogă din Pittsburgh, Președintele Trump s-a gândit că ar fi bine să folosească piesa domnului Pharrell Williams pentru un miting care a avut loc în Indiana. Domnul Williams nu și-a dat niciodată permisiunea ca muzica sa să fie asociată cu imaginea lui Donald Trump.”, se arată în somația lui Howard E. King, avocatul lui Williams.

Avocatul a invocat în scrisoare și paragraful din legea americană care tratează subiectul cazurilor de copyright infringement.

Somația avocatului artistului vine în contextul evenimentelor de sâmbătă, când 11 persoane au fost ucise cu brutalitate de un bărbat care a intrat în sinagoga în care aceștia se rugau, a scos o armă și a început să tragă în mulțime. 

Trump a reușit să provoace din nou un val uriaș de antipatie în rândul americanilor după ce a insinuat în discursul său post-mass shooting că nu e vina atacatorului, ci a sinagogii, pentru că nu a avea paznici armați.

Donald Trump a reușit să îi supere, în urmă cu aproape o lună, până și pe rockerii de la Aerosmith, supranumiți și „Băieții răi din Boston".

Atunci, și băieții de la Aerosmith i-au cerut public preşedintelui american Donald Trump, prin intermediul solistului Steven Tyler, să nu le mai folosească muzica la mitingurile lui.

Trupa a trimis și o notificare oficială la Casa Albă, prin avocați, după ce piesa "Livin’ On The Edge" a fost difuzată la o adunare pro-Trump din Virginia de Vest. 

Avocații au motivat în notificarea oficială că rockerii nu vor ca americanii să aibă impresia că ei și-au dat consimțământul ca muzica lor să fie folosită pentru a sprijini administrația Trump și nici își asocieze în vreun fel imaginea cu cea a administrației Trump.

Steven Tyler a publicat și un mesaj pe Twitter, în care precizează că somația trupei Aerosmith nu e despre clasicul război dintre democrați și republicani, ci de folosirea abuzivă a muzicii trupei fără permisiune. 

Trupa Aerosmith i-a mai trimis o notificare asemănătoare lui Donald Trump și în urmă cu doi ani. Atunci, Trump a folosit piesa "Dream On" în campania sa electorală și tot fără a avea permisiunea rockerilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies