Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism

Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Melania Trump,
Data publicarii: 17 Ianuarie 2019
Data actualizare: 17 Ianuarie 2019
Donald Trump, președintele SUA, a fost criticat intens pe Twitter pentru că a făcut o glumă ”misogină” despre soția sa, Melania, în cadrul unui eveniment public.

Donald Trump (72 de ani) este căsătorit cu Melania (48 de ani) din 2005. Recent, președintele a fost acuzat că este „misogin”, după ce a făcut o glumă neinspirată despre soția și fiica sa, care prepară salate.

Citește și: Ce fel de tată este Donald Trump pentru micul Barron: ”Dacă ai bani, este grozav să ai copii”

Trump a fost filmat la Casa Albă, în timp ce adresa un mesaj echipei de fotbal american Clemson Tigers, după ce aceasta a câștigat College Football National Championship.

Președintele SUA a spus: ”A trebuit să fac o alegere, să vă ofer ceva de mâncare. Așadar, să vă dăm niște salate micuțe preparate rapid de Prima Doamnă alături de a Doua Doamnă sau comand 1000 de hamburgeri Big Mac?”

Comentariul a stârnit râsul printre participanți, însă fanii de pe social media nu l-au găsit atât de amuzant. 

Mulți utilizatori de Twitter au considerat că gluma este ”sexistă”, președintele sugerând că Prima Doamnă și propria sa fiică a trebuit să treacă la cratiță. 

”Donald Trump este cu adevărat îngrozitor, enervant și misogin”, ”Donald Trump tocmai a făcut o glumă sexistă despre cum a trebuit să prepare Melania niște salate micuțe înainte ca el să comande un bufet cu fast food?”, ”Lasă-l să-și prepare singur nenorocita de salată”, au fost câteva dintre comentarii negative la adresa președintelui SUA. 

Cu toate acestea, au exista și voci care i-au luat apărarea. ”Poate tații, frații, soții sunt cei care gătesc în familiile lor. Să-l faci pe Donald Trump sexist pentru că soția sa îi face salată este mai mult decât un fake news”.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies