Dwayne Johnson, sărbătoare pe cinste în avionul său privat. Care este motivul

Dwayne Johnson, sărbătoare pe cinste în avionul său privat. Care este motivul
Data: 13 August 2019
Dwayne Johnson (47 ani) are motive de a sărbători succesele din cariera sa profiesională.

Luna aceasta a fost lansat filmul de acțiune "Fast & Furious: Hobbs & Shaw", subcapitolul din celebra fanciză "Fast & Furious". Hobbs (Dwayne Johnson) este personajul principal alături de Jason Statham (Deckard Shaw), cei doi luptând împotriva criminalului Brixton Lore (Idris Elba).

Filmul este un real succes din punct de vedere a încasărilor, pelicula situândiu-se pe primul loc în box office-ul din Statele Unite ale Americii. "Hobbs & Shaw" s-a menținut pe prima poziție timp de cinci weekend-uri la rând și a obținut încasări de peste 110 milioane de dolari. În urma acestor realizări, Dwayne Johnson a sărbătorit alături de producătorii distribuției în avionul său privat. 

 

"Am încins o petrecere pe cinste cu tequila pentru a sărbători realizările filmului alături de partenerii mei și producătorii filmelor Fast5, Fast6, Fast7, Fast8 și Hobbs & Shaw." , a postat Dwayne Johnson pe contul său oficial de Instagram. 

 

Dwayne Johnson, scandal monstruos cu Vin Diesel

În timpul filmărilor pentru dstribuția "Fast and Furious 8", Dwayne Jonshon a avut o altercație cu Vin Diesel, cel din urmă părăsind platoul de filmare. După acel episod, Dwayne Johnson a decis că nu va mai juca în partea a noua a celebrei francize "Fast and Furious", iar o întoarece a acestuia în "Fast and Furious 10" este puțin probabilă.

"Cine știe dacă mă voi întoarce în Fast 10, nu știi niciodată cum vor evolua lucrurile." a spus The Rock.

Foto: Profimedia

Vezi și 

FULLSCREEN
Dwayne Johnson, sărbătoare pe cinste în avionul său privat. Care este motivul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO