Ea este cea mai fit mama din lume! A nascut 5 copii in 6 ani si arata incredibil!

Ea este cea mai fit mama din lume! A nascut 5 copii in 6 ani si arata incredibil!
Citeste mai mult despre: Simone Gateley, copii, cum arata, mama, silueta,
Data: 30 Noiembrie 2017
Simone Gately este instructor de fitness si blogger. Dupa ce a devenit faimoasa cu fotografiile pe care le posteaza pe Instagram, tanara s-a lovit de un val de critici din partea altor mame

Femeia in varsta de 35 de ani are cinci copii sub 10 ani, cel mai mic dintre ei avand 3 ani. Tanara care isi imparte timpul intre sala si copiii sai, patru fete si un baietel, are un corp de adolescenta, super lucrat si fara pic de celulita.

Felul in care arata i-a adus invidia multor alte mame. "Este imposibil sa fi nascut de 5 ori in 6 ani sa arati asa!", i-au scris doamnele pe Instagram, unde este urmarita de peste 51 000 de persoane. "Sunt la fel ca celelalte mame!", se apara femeia care spune ca nu s-a abatut niciodata de la regimul de viata sanatos. Simone a dezvaluit ca dupa fiecare sarcina si-a recapatat silueta in decurs de maximum 3 luni, mancand sanatos si facand exercitii fizice. 

In ciuda acuzatiilor ca ar fi folosit mame surogat sau adoptia , tanara insista ca felul in care arata este doar rezultatul efortului depus. 

Vezi imaginile AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO