Ea este tanara care copiaza in detaliu tinutele lui Kate Middleton. Ce face zilnic pentru a le avea este greu de inteles

Ea este tanara care copiaza in detaliu tinutele lui Kate Middleton. Ce face zilnic pentru a le avea este greu de inteles
Data publicarii: 09 Octombrie 2017
Data actualizare: 09 Octombrie 2017
Kate Middleton este extrem de apreciata pentru felul in care se imbraca si pentru tinutele pe care le poarta la evenimentele la care participa.

O bloggerita din Marea Britanie in varsta de 29 de ani este impresionata de stilul vestimentar al Ducesei si a decis sa le recreeze la costuri minime.

Kate Urbanska este numele tinerei care poate face o tinuta de 400 de dolari sa fie purtata de o femeie obisnuita. Replica realizata de bloggerita ajunge si la 188 de dolari. Tanara a reusit la un moment dat sa gaseasca o rochie de 4 000 de dolari la un pret de 50, evident o replica la rochia purtata de Ducesa.

"Imi place sa cumpar exact ceea ce a purtat Ducesa, doar ca eu caut chilipiruri. Verific eBay si licitatiile online in fiecare zi, ca sa obtin piesele identice purtate de Kate Middleton", a declarat bloggerita Kate.

Potrivit one.ro, atunci cand tanara nu gaseste replici ieftine, aceasta apeleaza la ajutorul unui croitor, chiar daca tinutele sunt semnate de case importante de moda. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies