• PRO TV
  • Ea va reprezenta Romania la Miss World 2011

Ea va reprezenta Romania la Miss World 2011

Ea va reprezenta Romania la Miss World 2011

Alexandra Stanescu (21 de ani), din judetul Dâmbovita, va reprezenta România la finala Miss World, gazduita anul acesta de capitala Angliei, in luna octombrie, ea fiind desemnata in urma competitiei nationale, desfasurata la Pitesti, locul natal al câstigatoarei de anul trecut.

Concursul a durat peste cinci ore, cele 30 de fete fiind supuse mai multor probe, dintre care cea mai spectaculoasa a fost cea a costumelor de baie, competitia fiind extrem de echilibrata.

Concursul Miss World românia a fost câstigat de Alexandra Stanescu, din judetul Dâmbovita, iar alte doua fete, Delia Duca si Georgiana Moga, au fost desemnate Miss Intercontinental si, respectiv, Miss Global.

"Toate fetele au fost extrem de frumoase si deosebite. Urmeaza Londra, ma voi pregati cât pot eu de bine si va promit ca nu va voi dezamagi", a declarat Miss World România.

Finala Miss World, cea de-a 61-a editie, va avea loc in 6 noiembrie, la Londra, evenimentul fiind urmarit in fiecare an de peste un miliard de telespectatori din 168 de tari.

Foto: Cancan

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni