Ed Sheeran, în culmea fericirii după ce a ajuns pe sticlele de ketchup ale unui brand celebru

Ed Sheeran, în culmea fericirii după ce a ajuns pe sticlele de ketchup ale unui brand celebru
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, ketchup, reclama,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Iunie 2019
Ed Sheeran iubește muzica și chitarele, cărora le-a dat nume, însă are o pasiune incredibilă pentru sosul ketchup. Atașamanetul său pentru acest produs i-a adus un venit considerabil.

Ed Sheeran ar mânca sos ketchup dimineața, la prânz și seara și poate să jure că uneori a întrecut măsura cu acest preparat. Artistul este, poate, cel mai mare fan al sosului produs de un celebru brand de ketchup, iar asta i-a adus un contract incredibil: 300.000 de lire sterline pentru a-și asocia numele cu renumitul sos de tomate.

Ed Sheeran a ajuns pe sticlele de ketchup și e mândru nevoie mare. Cei de la Heinz au creat un produs care îi poartă numele: Tomato Edchup.

„E pe bune și în curând veți putea pune mâna pe unul”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Ed Sheeran a venit cu ideea creării unei reclame la ketchup

Artistul a dezvăluit pe rețelele sociale că are o idee de reclamă la ketchup, pentru care așteaptă să fie sunat de reprezentanții renumitului brand.

Citește: Ed Sheeran a dezvăluit care este secretul succesului lui. ”Plângeam în fiecare zi”

„Yo, Heinz, am o idee pentru o reclamă TV, dacă vreți să faceți vreuna, dacă nu, nu o să mă supăr, nu aș putea fi niciodată supărat pe voi. Puneți-vă oamenii să-i sune pe ai mei. Cu dragoste, cel mai mare fan”, a scris artistul.


Surse din anturajul lui Ed Sheeran au susținut că acesta este atât de obsedat de ketchup încât le-a cerut oamenilor din staff-ul său să aibă la ei „sticle de urgență”, astfel încât să-l poate consuma oriunde și cu orice, de la cârnații de dimineață până la cinele de lux.

Acum doi ani, Ed Sheeran a declarat că, dacă ar fi prim-ministru, una dintre primele sale legi ar fi „ketchup obligatoriu în toate locurile care vând cartofi prăjiți”.

FULLSCREEN
Ed Sheeran, în culmea fericirii după ce a ajuns pe sticlele de ketchup ale unui brand celebru
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO