El arată ca un zeu, dar nici soția lui nu e mai prejos. Partenera lui Chris Hemsworth este spectaculoasă

El arată ca un zeu, dar nici soția lui nu e mai prejos. Partenera lui Chris Hemsworth este spectaculoasă
Citeste mai mult despre: Chris Hemsworth, copii, Elsa Pataky,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 30 Septembrie 2020
Chris Hemsworth se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din showbizul internațional: are o soție superbă și trei copii minunați. Actorul care îl interpretează pe Thor este într-o relație cu Elsa Pataky încă din 2010. Aceștia s-au căsătorit la mai puțin de un an de când s-au cunoscut.

În 2012 au devenit părinți pentru prima oara: Elsa a dat naștere unei fetițe. Doi ani mai târziu, soția lui Hemsworth a născut doi băietei gemeni.

Spre deosebire de alte cupluri celebre din lumea filmului, Chris Hemsworth și soția sa au ales să părăsească Hollywoodul pentru o viață mai liniștită în țara natală a actorului, Australia. “Thor”, soția și cei trei copii trăiesc în prezent în Sydney.

Elsa Pataky are origini românești

Elsa Pataky este născută în Spania, însă are și origini românești: mama sa, Cristina Medianu Pataky este de origine româno-ungară. Soția lui Chris Hemsworth a studiat jurnalismul și actoria în Spania.


 

Se spune despre ea că este fluentă în spaniolă, engleză, romană, portugheză și franceză.

Chris și-a exprimiat public dragostea și admirația față de jumătatea sa: "Cel mai bun lucru pe care l-am obținut venind în Los Angeles a fost soția mea, care este de fapt din Spania și care a fost ademenită aici de Hollywood. O iubesc foarte mult și este cel mai grozav lucru din viața mea. Îi mulțumesc că este alături de mine", a spus Chris mai demult.

Vezi mai în multe în GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies