Emma din Friends a împlinit 18 ani. Bebelușul lui Rachel a fost interpretat de două gemene

Emma din Friends a împlinit 18 ani. Bebelușul lui Rachel a fost interpretat de două gemene
FOTO Getty Images
Citeste mai mult despre: Friends, 18 ani, bebelus, Emma, gemene,
Data publicarii: 06 Aprilie 2020
Data actualizare: 06 Aprilie 2020
Îți mai amintești de Emma, fetița lui Rachel și Ross din Friends? Bebelușul simpatic a fost interpretat de gemenele Cali și Noelle Sheldon.

Emma Geller, personajul simpatic din celebrul serial Friends, a împlinit 18 ani pe 4 aprilie 2020. Bebelușul a fost adus la viața de gemenele Cali și Noelle Sheldon. 

Cu ocazia acestui eveniment, cei de la Netflix au postat pe Twitter mesajul pe care Monica (Courtney Cox) și Chandler (Matthew Perry) l-au înregistrat la vremea respectivă pentru când Emma ar fi ”împlinit” 18 ani.

”Potrivit informațiilor de pe internet pe 4 aprilie este a 18-a aniversare a Emmei Geller-Green. Presupun că în sfârșit a primit mesajul de la Monica și Chandler”, a fost mesajul postat de cei de la Netflix.

În episodul clasic The One With The Cake, Monica și Chandler au înregistrat un mesaj. ”Bună, Emma. Este 2020. Îți mai place să dormi? Suntem mătușa Monica și unchiul Chandler - posibil să nu ne mai recunoști deoarece nu am mai vorbit cu părinții tăi de 17 ani”. 

"Aproape toți colegii noștri de la școală au văzut serialul și știu despre noi, așa că toată lumea crede că este destul de cool", a declarat recent Noelle pentru Bustle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My magnum opus. Stay inside! Read a book! Paint something! Watch a movie! Go on a walk! You’ve got this!!

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

Mama lor, Gretchen Sheldon, a  mărturisit că fetele au avut parte de multă distracție pe parcursul filmărilor. 

"Toată lumea a fost cu drăguță cu Noelle și Cali și le-a tratat ca niște prințese mici la filmări. Se filma cu public, iar Cali și Noelle părăseau uneori decorul și se amuzau alături de publicul live. A fost tare distractiv!", a spus aceasta.
 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!