Este una dintre cele mai emotionante campanii. Ce se intampla cand manechinele din vitrine ii reprezinta pe oamenii cu dizabilitati

Este una dintre cele mai emotionante campanii. Ce se intampla cand manechinele din vitrine ii reprezinta pe oamenii cu dizabilitati
Citeste mai mult despre: campanie, emotionant, manechine, vitrine,
Data publicarii: 03 Septembrie 2014
Data actualizare: 03 Septembrie 2014
Este un material video extrem de emotionant, dar scopul lui este ca cei care il urmaresc sa aiba mai multa intelegere fata de oamenii care au un handicap si care sunt priviti cu alti ochi de catre societate.

In magazinele de haine sunt puse in vitrina numai haine frumoase care sa le vin perfect manechinelor, iar ideea acestei campanii a pornit de aici. Au fost chemati oameni cu dizabilitati, le-a fost masurat trupul, le-au fost croite haine, iar visul acestora a fost indeplinit: se vor vedea in vitrina, vor atrage privirile trecatorilor, chiar daca numai pentru o clipa si vor trage un semnal de alarma asupra situatiei lor.

"Pentru ca cine este perfect? Vino mai aproape" este sloganul campaniei si a fost special creat pentru a provoca o reactie supra situatiei acestor oameni care nu au avut o sansa egala la viata, dar si pentru a primi un fel de acceptare din partea celorlalti.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies