Femeia care a salvat si a adoptat un caine deformat

Femeia care a salvat si a adoptat un caine deformat
Data: 20 Aprilie 2018
Lucky este un catelus care nu a avut prea mult noroc in viata. Stapanii lui nu au avut grija de el din cauza aspectului ciudat pe care il avea si nimeni nu si-a dorit sa il adopte. 

Cei care lucrau la adapostul pentru animale si-au dorit sa il dea pe gratis, pentru ca oricine sa doreasca sa il ia si sa ii ofere un adopost, hrana si iubire. 

Una din familile care l-au adoptat pe Lucky, au fost din Austin. Ei l-au tinut afara in momentul in care au remarcat ca pisicile nu il acceptau. Insa, din fericire totul s-a schimbat pentru Lucky datorita unui post pe retelele de socializare. 


Sursa: Viral Thread

Una dintre persoanele care l-a vazut pe Lucky a simtit ca trebuie sa il cunoasca. 

Din pacate, adoptarea lui Lucky nu este asa usoara. Din cauza ca a fost atat de neglijat in trecut, ii s-au dezvoltat multe probleme medicale, el fiind subnutrit si avand purici si viermi de inima. Nu are nici macar microchip. 


Sursa: Viral Thread

Desi acest lucru a fost un impediment in adoptarea lui Lucky, pentru Jamie nu a contat. A sustinut ca desi va fi greu sa il ingrijeasca pe Lucky, merita sa incerce. 

"Am dat 8000 de dolari pe tratament. Era doar oase si piele. Aproape l-am pierdut odata. I-am zis veterinarului sa faca orice sa il salveze si ca sunt in stare sa platesc oricat doar ca sa se faca bine. Acum este sanatos.", a declarat Jamie. 

Jamie i-a dat un alt nume catelusului, si anume, Beaux Tox. 


Sursa: Viral Thread

"Motivul pentru care l-am numit Beaux Tox este pentru ca el arata ca si cum ar avea nevoie de botox. Noi apreciem frumusetea in toate formele. Iar tratamentele lui m-au costat o avere si tocmai de aceea nu am botox."

Un an mai tarziu, Beaux Tox se descurca incredibil si acum mai are doi catelusi care ii tin companie. 


Sursa:Viral Thread

Explicand ce inseamna sa ai un caine care sufera de deformari severe, Jamie a declarat:"Beaux este extrem de destept, este fericit, iar fata lui este o deformitate. Se schimba zilnic si nu arata niciodata la fel." 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO