Fetita din Titanic, la 20 de ani de la premiera filmului. Ce spune despre scenele taiate la montaj si Leonardo DiCaprio

Fetita din Titanic, la 20 de ani de la premiera filmului. Ce spune despre scenele taiate la montaj si Leonardo DiCaprio
Data: 11 Aprilie 2018
Probabil ca sunt putini cei care sa nu fi vazut macar o secventa din Titanic sau cei care sa nu fi auzit care este finalul dramatic al peliculei care a castigat 11 Oscaruri. 

Sunt cateva secvente memorabile pe care insa nu le poti uita, iar printre ele se numara si cea in care Leo a dansat alaturi de o fetita adorabila.

Anii au trecut, iar din micuta blonduta si cu carlionti s-a transformat intr-o femeie adevarata.Actrita Alexandrea Owens-Sarno avea numai 8 ani atunci cand a interpretat rolul Corei in blockbusterul anului 1997, iar de atunci si pana acum nu s-au mai auzit prea multe despre ea, scrie Buzzfeed.com.

In prezent, Alex are 28 de ani si lucreaza in Los Angeles ca actrita si scriitoare. Tanara isi aminteste cu drag de perioada in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. 


"Mama are o poza memorabila cu mine, Leo, Kate si Rachel, sora mea mai mica, realizata atunci cand cei doi repetau scena de dans. Este una dintre preferatele mele si imi aminteste cat de norocoasa am fost sa lucrez impreuna cu doi dintre cei mai buni actori", a declarat Alex in trecut pentru Buzzfeed.com.

Actrita a povestit ca prima scena pe care a tras-o cu DiCaprio a fost pe puntea vasului Titanic: "Desenam pe caietu lui atunci cand el a zarit-o pe Rose. Actorul care ii interpreta pe tatal meu a venit si a spus <<Spune-i la revedere unchiului Jack>> pentru ca el sa poata merge la ea". 

Se pare ca scena a fost taiata la montaj, dar exista pe DVD. Filmarile pentru acest cadru au durat trei ore, iar Leonardo DiCaprio a tinut-o ocupata petrecand timp cu ea si desenand.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO