Fiica lui Eminem a împlinit 23 de ani. Cum arată acum Hailie, pe care fanii o știu din videoclipurile tatălui ei

Fiica lui Eminem a împlinit 23 de ani. Cum arată acum Hailie, pe care fanii o știu din videoclipurile tatălui ei
Citeste mai mult despre: Eminem, fiica lui Eminem, Hailie Scott,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Ianuarie 2019
Data actualizare: 04 Ianuarie 2019
Hailie Scott și-a serbat ziua de naștere chiar de Crăciun, în Australia, unde s-a bucurat de o vacanță reușită la un hotel cu piscină interioară, escapadă plătită de tatăl ei.

Hailie Scott nu mai e puștoaica pe care fanii lui Eminem (46 de ani) o știau din videoclipurile tatălui ei. Fetița, care în urmă cu 15-20 de ani apărea în piesele Mockbird și Hailie’s Song, a devenit o tânără frumoasă, proaspăt absolventă a Universității de Stat din Michigan, cu diplomă în psihologie. Nu are un job, însă realizează venituri de peste un milion de dolari care îi vin din încasările muzicale ale tatălui ei.

La cei 23 de ani ai săi, Hailie are o relație serioasă cu un tânăr care a trecut ușor testul lui Eminem. Evan, un fost coleg de facultate al fetei, a fost acceptat de familia lui Hailie.

FOTO: Hailie Scott Instagram

Spre deosebire de tatăl ei, Hailei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânăra are rare apariții în public și nu-și expune toată viața pe rețelele sociale. Însă, vacanța de Crăciun și de Anul Nou a fost specială, iar Hailei a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram cât de bine s-a simțit la piscină în Australia. „Nu cred că mă voi opri vreodată din a scrie despre acest loc”, a scris Hailei despre resortul impresionant situat lângă Sydney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on


Citește și: Toată lumea o știe pe Hailie. Dar cum arată celelalte două fiice ale lui Eminem

Pe vremea când era doar o fetiță de câțiva anișori, Hailie a apărut în câteva videoclipuri ale tatălui ei. Acum, lucrurile s-au schimbat. Fiica lui Eminem și a fostei sale soții, Kimberly Anne Scott, preferă discreția, nu notorietatea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies