Un nou record de audienta! Finala Europa League de pe ProTV, cel mai urm...">

Un nou record de audienta! Finala Europa League de pe ProTV, cel mai urmarit meci al unor echipe de club straine

Un nou record de audienta! Finala Europa League de pe ProTV, cel mai urmarit meci al unor echipe de club straine
Data: 10 Mai 2012
Romania s-a bucurat de fotbalul de cea mai inalta calitate oferit aseara de ProTV. Conform Kantar Media, finala Europa League difuzata in intervalul 21:46 – 23.37, a obtinut o audienta record in randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani: 24.8 puncte de rating si 51.5% cota de piata, fiind cel mai urmarit meci al unor echipe de club straine de la introducerea masuratorii cu peoplemetere.

Pe locul doi, cu o audienta de aproape 8 ori mai mica s-a situat Antena 1, care a inregistrat o audienta de 3.6 puncte de rating si o cota de piata de 7.4 procente. Situatia a fost aceeasi si la nivelul  publicului din mediul urban, unde ProTV a inregistrat o audienta media de 24.6 puncte de rating si o cota de piata de 48.1 procente, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 3.3 puncte de rating si o cota de piata de 6.4 puncte de rating. La nivelul publicului masculine din mediul comercial urban, finala castigata aseara cu 3-0 de Athletico Madrid a inregistrat o audienta uriasa de 29 puncte de rating si o cota de piata de 61.3 procente.


Peste 5 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe spectacolul oferit de Athletico Madrid si Athletic Bilbao in minutul de aur al transmisiei (22:30). La nivelul publicului comercial din mediul urban, in minutul de aur 22:31,ProTV a inregistrat o audienta de 28.2 puncte de rating si o cota de piata de 55.3%

 

Record pe piata site-urile de telefon mobil!

Finala a fost urmarita LIVE VIDEO si pe telefonul mobil pe m.sport.ro, mobisite ce a inregistrat miercuri un record absolut pentru piata: 120.358 de vizite, audienta la nivelul versiunilor www ale un site-uri ca a1.ro, ejobs.ro si peste versiunile www ale site-uri precum jurnalul.ro sau cinemagia.ro.

De altfel, m.sport.ro a doborit recordul all-time al audientelor pe mobil 3 zile consecutive iar in ultimul an si-a crescut traficul cu peste 2,7 ori mai mare!

De asemenea, miercuri www.sport.ro a fost cel mai vizitat site din .ro si nu mai putin de 346.000 useri au accesat ieri site-ul nr 1 de sport din Romania!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO