Finalistii sezonului cinci Vocea Romaniei, Michel Kotcha si Tomi Weissbuch, canta SAMBATA in Parcul Herastrau, la Happy Run – Race for the Cure

Finalistii sezonului cinci Vocea Romaniei, Michel Kotcha si Tomi Weissbuch, canta SAMBATA in Parcul Herastrau, la Happy Run ndash; Race for the Cure
Data publicarii: 03 Iunie 2016
Data actualizare: 03 Iunie 2016
Finalistii celui de-al cincilea sezon Vocea Romaniei, Michel Kotcha si Tomi Weissbuch, vor canta sambata, in Parcul Herastrau, in cadrul celei de-a doua editii din Romania a evenimentului Happy Run – Race for the Cure. 

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca – ambasador al Fundatiei Renasterea – si Cove si reprezinta cea mai importanta cursa internationala de sarbatorire a invingatoarelor in lupta impotriva cancerului de san, de informare si strangere de fonduri pentru aceasta cauza. 

Michel si Tomi s-au alaturat bucurosi acestui amplu proiect si vor canta sambata pentru toti cei care vor fi prezenti in Parcul Herastrau. ”Este o mare placere sa va anunt ca voi fi alaturi de voi sambata la acest important eveniment organizat de Fundatia Renasterea. Abia astept sa ne distram impreuna si sa fim alaturi de invingatoarele in lupta impotriva cancerului de san. Sunteti pupati si asteptati, cu mic cu mare, in Herastrau!”, a spus Michel Kotcha.

Tomi, plin de optimism si fericire, a completat: ”Salutare, lume! Eu consider ca in tara asta inca mai putem schimba ceva. Daca si tu crezi la fel, vino la Happy Run – Race for the Cure si sustine cauza cantand cu mine! Impreuna putem schimba lumea. Te alaturi?”.

Happy Run - Race for the Cure va avea loc in Bucuresti, pe 4 iunie, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, iar cursa este structurata pe 3 categorii: 5 km - competitie alergatori, Fitness Walk - 5 km - plimbare pentru persoane de toate varstele si Fun Walk - 1 km – plimbare. 

Fondurile stranse vor fi folosite pentru a acoperi costul de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, sustinere psihologica pentru paciente si campanii de informare asupra importantei preventiei si a depistarii precoce a cancerului de san.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies