Fiul lui Justin Timberlake și al Jessicăi Biel, apariție rară. Cum arată puștiul de 4 ani

Fiul lui Justin Timberlake și al Jessicăi Biel, apariție rară. Cum arată puștiul de 4 ani
Citeste mai mult despre: Justin Timberlake, copilul lor, Jessica Biel,
Data publicarii: 06 Mai 2019
Data actualizare: 06 Mai 2019
Justin Timberlake a participat la un turneu de golf în Ridgedale, iar soția sa, Jessica Biel, și fiul său de 4 ani, Silas, l-au încurajat din public. 

Pagina de Instagram PGA Tour Champion a postat un scurt video cu fostul membru al trupei ‘N Sync străbătând terenul de golf cu fiul său în brațe. În alte imagini, Silas poate fi văzut pe umerii mamei sale, în timp ce-l încurajează pe Timberlake (38 de ani).

Citește și: Justin Timberlake a recunoscut că a înșelat-o pe Jessica Biel

Timberlake, care este un ”avid jucător de golf”, nu a fost singura celebritate care a participat la acest turneu. Conform People, Kid Rock, Larry the Cable Guy și Mark Wahlberg s-au numărat și ei printre concurenți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PGA TOUR Champions (@pgatourchampions) on

Silas, care s-a născut în 2015, a fost ținut de părinții săi departe de lumina reflectoarelor. În cartea semnată de Timberlake, "Hindsight: & All the Things I Can't See in Front of Me," artistul a scris că Jessica Biel a dorit, inițial, să ”țină toți oamenii departe de Silas”. 

”Pentru noi, a fost important să ne dăm seama cum dorim să-l prezentăm lumii. Nu mai este vorba doar despre mine. Am o soție, un copil - o familie. Este înspăimântător și, în același timp, revigorant. Are mai mult sens decât tot ceea ce am făcut până acum”.

De-a lungul timpului, atât Justin Timberlake cât și Jessica Biel au postat, ocazional, imagini cu Silas pe conturile lor de Instagram, deși chipul băiatul a fost ascuns de fiecare dată. 

Foto: Getty, Instagram, Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies