Fostul boss de la Formula 1, Bernie Ecclestone, a fost reținut pe un aeroport din Brazilia pentru port ilegal de armă

Fostul boss de la Formula 1, Bernie Ecclestone, a fost reținut pe un aeroport din Brazilia pentru port ilegal de armă
Data publicarii: 27 Mai 2022
Data actualizare: 27 Mai 2022
La cei 91 de ani ai săi, magnatul britanic nu e deloc un pensionar classic și continuă să stârnească controverse.

La vârsta la care alți seniori stau acasă, în fața televizorului, sau își citesc ziarul liniștiți, cu un ceai alături, Bernie Ecclestone colindă lumea. Și nu oricum! Cu o arma la purtător!

Și uite cum, la 91 de ani, fostul promotor de Formula 1 a ajuns pe mâinile poliției, după ce a provocat un incident minor pe aeroportul Viracopos din Campinas, Brazilia. Bernie Ecclestone a fost reținut, după ce, în timpul unui check-in înainte de zborul spre Elveția, lucrătorii din zona de scanning au găsit un pistol de buzunar în bagajele lui.

Întrucât fostul şef al F1 nu a putut prezenta documentele necesare, a fost arestat şi audiat la aeroport. Bernie Ecclestone a recunoscut că deţine această armă, dar a insistat că nu ştia că se află în bagaj.

La scurt timp după ce a fost reținut de autoritățile braziliene, magnatul britanic şi-a plătit cauţiunea şi a fost eliberat pentru a-și putea continua drumul spre Elveţia.

Ecclestone este căsătorit cu Fabiana Flosi (44), de origine braziliană, vicepreședinte FIA și membru al Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor și cea care l-a făcut a patra oară tată, când el avea 89 de ani. Bernie și Fabiana au participat la mai multe evenimente în Brazilia în luna mai, inclusiv la o cursă locală de mașini Stock Car, desfășurată în regiunea rurală de lângă São Paulo, și la o întâlnire cu triplul campion mondial Nelson Piquet în Brasilia.

Bernie Ecclestone și soția sa, Fabiana Flosi.

Bernie Ecclestone are o avere de 3 miliarde de dolari. Potrivit „The Sun“, el deține un apartament în Londra, un iaht de 30 de milioane de euro, propriețăți de lux prin diferite colțuri ale Europei, o plantație de cafea și chiar un vârf de munte. Din 2017, el și soția sa locuiesc în Elveția, pe o proprietate de 23 de milioane de lire, situată în stațiunea Gstaad.

FOTO: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!