Fostul soț al lui Amy Winehouse vrea o parte din averea artistei, la 8 ani de la moartea ei

Fostul soț al lui Amy Winehouse vrea o parte din averea artistei, la 8 ani de la moartea ei
Amy Winehouse și Blake Fielder pe vremea când formau un cuplu. FOTO: Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Iulie 2019
Data actualizare: 30 Iulie 2019
Bărbatul care i-a pus seringa și heronina în mâini artistei britanice Amy Winehouse a depus o cerere halucinantă la tribunal.

Blake Fielder-Civil, care a fost căsătorit cu Amy Winehouse între anii 2007 și 2009, a cerut în instanță o parte din averea artistei. Amy Winehouse a murit la 23 iulie 2011 în urma unei intoxicații cu alcool. Artista s-a luptat mulți ani cu dependența de droguri, însă în final a ucis-o o supradoză de alcool.

La 8 ani de la moartea lui Amy Winehouse, fostul soț al acesteia a cerut la tribunal un milion de lire sterline din averea artistei britanice, scrie The Sun.

Acesta a solicitat ca banii să-i revină sub forma unei alocații lunare și a unei sume forfetare. Blake Fielder susține că averea fostei sale soții a crescut după moartea acesteia și că i se cuvine și lui o parte din ea. 

FOTO: Getty Images

Bărbatul, care a fost la închisoare pentru consum și trafic de droguri, a depus solicitarea în instanță la câteva zile după împlinirea a 8 ani de la moartea artistei. 

Familia cântăreței s-a declarat revoltată de pretețiile bărbatului și susține că el s-a înfruptat îndeajuns din banii lui Amy în timpul vieții ei. Mai mult, părinții artistei nu pot uita că Blake este cel care i-a pus drogurile în mâini lui Amy.

Acesta este omul care a cheltuit o mare parte din banii lui Amy în timpul petrecut împreună. Să-i mai dai încă un penny ar fi deja prea mult”, a declarat o sursă din anturajul familiei, citată de ziarul britanic.

Citește și: Turneul muzical al lui Amy Winehouse a fost anulat. Cum e eșuat revenirea pe scenă a artistei


FOTO: Getty Images

Unde a ajuns averea lui Amy Winehouse 

Bunurile deținute de Amy Winehouse au fost estimate la 2,94 de milioane de lire sterline. Fiindcă artista nu a lăsat un testament, toate lucrurile ei au ajuns în custodia părinților. 

Amy Winehouse a murit la 27 de ani și a intrat în clubul„ select” al celebrităților care s-au stins la această vârstă fragedă. Vezi AICI ce alt lucru mai au în comun aceste vedete internaționale!

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Halle Berry
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies