Turneul muzical al lui Amy Winehouse a fost anulat. Cum e eșuat revenirea pe scenă a artistei

Turneul muzical al lui Amy Winehouse a fost anulat. Cum e eșuat revenirea pe scenă a artistei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Februarie 2019
Data actualizare: 22 Februarie 2019
Amy Winehouse, care a decedat în 2011 la vârsta de 27 de ani, ar fi trebuit să se întoarcă pe scenă în toamna acestui an, grație unei tehnologii de ultimă generație.

Organizatorii turneului mondial „Back in Black” au anunțat că evenimentul pus la cale la jumătatea anului trecut nu mai poate avea loc în această toamnă. Familia și fanii artistei au primit cu tristețe vestea că Amy Winehouse nu va mai urca, virtual, pe scenă, în cadrul evenimentului anunțat cu multă emoție în 2018. Conform declarațiilor de atunci, o imagine holografică a artistei ar fi trebuit să fie proiectată în cadrul mai multor concerte live.

Producătorii show-ului s-au declarat învinși de tehnologie, fiind obligați să anuleze turneul din pricina unor „provocări și sensibilități unice”.

Vocea artitei britanice, însoțită de o hologramă și de tehnologia realității augmentate, ar fi trebuie să răsune din nou pe scenă. În show ar fi trebuit să figureze și un grup vocal secundar, care să susțină reprezetația live.

Show-ul lui Amy Winehouse a fost pus pe așteptare până când vom stabili o cale mai bună pentru o producție spectaculos de creativă care ar onora cum se cuvine moștenirea lui Amy”, au anunțat pe Twitter reprezentanții companiei responsabile cu organizarea turneului. 

Turneul lui Amy Winehouse a fost anunțat, toamna trecută, cu multă emoție de tatăl artistei britanice, Mitch Winehouse. Acesta declara atunci că „muzica fiicei noastre a influențat viața a milioane de oameni, iar acest lucru înseamnă că tot ce a lăsat ea în urmă va continua cu ajutorul acestor tehnologii inovatoare”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy winehouse (@amy_winehouse_official_) on


Amy Winehouse și blestemul vârstei

Cântăreața britanică, de șase ori câștigătoare a premiului Grammy, s-a stins din viață la 23 iulie 2011, după ani de luptă cu alcoolul și drogurile. Amy avea 27 de ani în ziua morții, vârstă la care au pierit multe nume importante din lumea artistică. Jimi Handrix, Janis Joplin, Kurt Cobain, Jim Morrison și mulți alții au murit la această vârstă, toți din cauza dependenței de droguri. Detalii AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies