George Buhnici are cel mai nou model Tesla: ”Doar nu credeați ca am cumpărat-o de la noi”

George Buhnici are cel mai nou model Tesla: Doar nu credeați ca am cumpărat-o de la noi
Citeste mai mult despre: George Buhnici, Tesla 3,
Data publicarii: 18 Martie 2019
Data actualizare: 18 Martie 2019
Cunoscut pentru pasiunea sa pentru gadgeturi și tehnologie de ultimă generație, George Buhnici este posesorul unei mașini inteligente, mult-râvnitul model Tesla 3.

Prezentatorul emisiunii ”iLike IT” locuiește de câtva timp într-o casă inteligentă, dotată cu tot felul de gadgeturi, iar acum și-a cumpărat și un autovehicul pe măsură, modelul Tesla 3. 

Citește și: George Buhnici vorbeste despre ceasurile inteligente

Iată ce spune George Buhnici despre noul său ”BuhniciMobil”. “Mă strofoc de câteva zile ca să spun acest lucru și nu există altă cale decât direct: Mi-am luat Tesla! Un Model 3 mai precis, cu unele dintre cele mai bune dotări. Am promis, mi-am promis și i-am promis și Lorenei că singura masină pe care o voi cumpăra de acum încolo va fi una electrică.

Momentan, nu cred că aveam o opțiune mai buna și m-am orientat către cei care au inovat acest segment. Mai durează ceva până apar pe piață și ceilalți producători cu un produs finit și nu doar unul pe care apuc să îl conduc câteva ore dar care nu este disponibil decât peste un an. Și, probabil, mult prea scump pentru ce am nevoie.

Așadar, aceasta este povestea noului BuhniciMobil, o Tesla Model 3 pe care am condus-o deja peste 1000 de kilometri. Doar nu credeați că am cumpărat-o de la noi”, a scris el pe blogul sau, www.buhnici.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!