Gerard Butler și-a chemat prietenii acasă și le-a cerut un milion de dolari. Ce probleme are actorul

Gerard Butler și-a chemat prietenii acasă și le-a cerut un milion de dolari. Ce probleme are actorul
Autor: Dan Brumar
Data: 15 Noiembrie 2018
Actorul Gerard Butler a apelat la cei mai apropiați prieteni pentru a le cere bani. În urmă cu câteva zile, casa sa din Malibu a ars din temelii din cauza incendiilor devastatoare din California.

Gerard Butler și-a convocat prietenii la o discuție foarte serioasă și le-a spus să vină cu buzunarele pline. El i-a anunțat că vrea de la ei circa un milion de dolari, însă nu pentru el, ci pentru oamenii cu posibilități reduse care au rămas fără locuințe în urma incendiilor de pădure din Malibu. 

Starul american a anunțat că va găzdui o strângere de fonduri la cealaltă reședință a sa din California și se așteaptă ca amicii săi cu bani să contribuie cu sume considerabile în folosul celor care au pierdut tot ce aveau, scrie Radar Online.

El speră să strângă cu ajutorul prietenilor săi cel puțin un milion de dolari, bani care vor ajunge la sinistrați. Butler însuși și-a pierdut locuința din Point Dume, Malibu. Actorul a comentat debusolat imaginile apocaliptice care i s-au înfățișat după ce flăcările s-au retras. 


M-am întors la casa mea din Malibu, după evacuare. Timpuri devastatoare în California. Inspirat de curajul, spiritul și sacrificiul pompierilor. Mulțumesc departamentului de pompieri din Los Angeles”, a scris actorul pe Instagram.  

Gerard Butler (48 de ani) a chemat poporul american și pe oricine vrea să ajute să contribuie cu bani și în cadrul campaniilor online de ajutorare a victimelor incendiilor de pădure. 

Până în acest moment, cel puțin 50 de oameni și-au pierdut viața și sute de case au fost cuprinse de flăcări. Mii de oameni au fost evacuați in calea focului și au fost cazați temporar în adăposturi de urgență.

Mai multe celebrități care aveau proprietăți în zone împădurite din California și-au pierdut casele. Printre ele se numără Miley Cyrus, Nick Nolte, Camille Grammer, Tracy Bregman, Neil Young și Robin Thicke. Casa lui Lady Gaga a scăpat ca prin minune de urgia flăcărilor, însă artista a sărit imediat în ajutorul celor năpăstuiți

FULLSCREEN
Gerard Butler și-a chemat prietenii acasă și le-a cerut un milion de dolari. Ce probleme are actorul
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO