Globurile de Aur 2020. Ricky Gervais, discurs ireverențios: ”Voi nu știți nimic despre lumea reală”

Globurile de Aur 2020. Ricky Gervais, discurs ireverențios: Voi nu știți nimic despre lumea reală
Ricky Gervais, gazda Globurilor de Aur
Citeste mai mult despre: Globurile de Aur 202, discurs, Ricky Gervais,
Data publicarii: 06 Ianuarie 2020
Data actualizare: 06 Ianuarie 2020
La cea de 77-a ediție a Globurilor de Aur, Ricky Gervais, gazda evenimentului, a avut un discurs exact așa cum se așteptau fanii: amuzant, dur și complet ireverențios. 

Ricky Gervais a început prin a comenta dacă merită să fie prezentatorul unuia dintre cele mai urmărite premii din industria entertainmentului. ”Kevin Hart a fost concediat de la Oscaruri pentru câteva tweet-uri jignitoare. Din fericire pentru mine, jurnaliștii străini de la Hollywood abia vorbesc limba engleză”, a spus actorul britanic. ”Luați aminte, sunt doar glume. Cu toții vom muri în curând și nu va fi niciun sequel”. 

Citește și: Globurile de Aur 2020. Lista completă a câștigătorilor

Apoi, Ricky Gervais și-a ales drept țintă a glumelor cazul lui Felicity Huffman (spre oroarea lui Tom Hanks), dar și pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru femeilor mult mai tinere decât el. 

Actorul a râs apoi și de filmele Marvel, dar și de legendarul regizor Martin Scorsese. ”Actorii care fac filme de Hollywood joacă în nonsensuri de aventuri. Poartă măști și pelerină și costume extrem de strâmte. Jobul lor nu mai e să joace, ci să meargă la sală de două ori pe zi și să ia steroizi”. 

Actorul a concluzionat în stilul binecunoscut: ”Dacă, în seara asta, câștigați vreun premiu, nu profitați de el pentru a ține un discurs politic. Nu sunteți în poziția de a ține predici publicului despre nimic. Voi nu știți nimic despre lumea reală. Majoritatea dintre voi au petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg. Dacă veți câștigați, veniți pe scenă, acceptați micul vostru premiu, mulțumiți agentului și lui Dumnezeu, apoi cărați-vă naibii”.

Foto: Getty

Vezi și: Brad Pitt și Anthony Hopkins și-au împărtășit sentimentele

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies