HoYeon Jung a ajuns piele și os după succesul Squid Game. Cum arată acum actrița coreeană

HoYeon Jung a ajuns piele și os după succesul Squid Game. Cum arată acum actrița coreeană
Citeste mai mult despre: HoYeon Jung, Squid Game,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 22 Decembrie 2021
Fenomenul Squid Game a transformat-o pe actrița coreeană HoYeon Jung într-un star international. De la mai puțin de un milion de followeri pe Instagram, acum o urmăresc aproape 24 de milioane. Cele mai recente postări ale actriței i-au îngrijorat însă pe fani.

În urma succesului Squid Game, HoYeon Jung a slăbit considerabil, iar fanii au remarcat acest lucru. Ei și-au exprimat îngrijorarea pe rețelele de socializare, iar actrița i-a liniștit. Coreeanca spune că nu suferă de o tulburare alimentară și că slăbirea ei vine pe fondul oboselii și programului extrem de încărcat. 

HoYeon Jung a mărturisit că în turneul de promovare din Statele Unite nu a avut timp să mănânce cum trebuie. 

“Deci am slăbit prea mult. Toate hainele care îmi veneau înainte să ajung în America acum îmi sunt largi”, a spus ea într-un interviu. 

Actrița a declarat că 3 kg le-a slăbit dintr-un foc, fără să realizeze, în prima săptămână în care și-a dat seama de popularitatea Squid Game. “Am slăbit 3 kg în prima săptămână în care a avut succes. Nu a fost vorba de stres, ci doar mă confruntam cu un sentiment nou, necunoscut. ‘Ce se întâmplă? Cine sunt?’ Îmi pierdusem un pic controlul”, a mai spus actrița. 

Vezi si: “E greu să fii faimos!” Cum i-a schimbat Squid Game viața actorului de 77 de ani O Yeong-su

Fanii și-au exprimat îngrijorarea: “Ești foarte frumoasă, dar poza în rochie neagră mă îngrijorează. Ești bine? Mănânci? Ai grija de tine și pune sănătatea pe primul loc”.

“Ești din ce în ce mai slabă. Sper că ești fericită și ai o stare a sănătății bună”, “De ce ai slăbit așa de tare?”, au mai scris fanii. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!