Îl mai ții minte pe CRBL? Cu ce se ocupă după ce s-a mutat în Spania cu soția și fiica 

Îl mai ții minte pe CRBL? Cu ce se ocupă după ce s-a mutat în Spania cu soția și fiica
Citeste mai mult despre: CRBL Spania, cantaret, muzica, Simplu,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 28 Noiembrie 2021
Eduard Mihail Andreianu, cunoscut publicului larg sub numele de CRBL, s-a mutat  în Spania împreună cu soția și fiica lor. Artistul este mulțumit de decizia luată și recent a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața. 

CRBL și soția sa, Elena, s-au mutat în Spania în urmă cu aproximativ în an. Solistul, fost membru al formației Simplu, se bucură pentru hotărârea luată și nu regretă, nici măcar preț de o clipă, decizia de a pleca din România. CRBL mărturisește că s-a integrat în Spania și că știe să comunice destul de bine în limba spaniolă, deși nu intenționează să o învețe intensiv. 

CRBL a făcut și o promisiune fanilor săi. Artistul susține că și-a schimbat radical stilul muzical, însă pregătește o surpriză celor care îl urmăresc cu drag. 

”Nu am ţinut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deşi muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiaţi. Ştiu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Şi nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu ştiu dacă românii sau spaniolii îmi mai înţeleg muzica. Iar asta nu e un reproş. Am ales să mai aştept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase şi mari urmează!”, a fost mesajul lui CRBL. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies