În 10 ani ca stewardesă le-a văzut pe toate. Dezvăluirile incredibile ale unei însoțitoare de zbor

În 10 ani ca stewardesă le-a văzut pe toate. Dezvăluirile incredibile ale unei însoțitoare de zbor
Citeste mai mult despre: stewardesa,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 25 Noiembrie 2021
Data actualizare: 25 Noiembrie 2021
Ce se poate întâmplat în câteva ore de zbor? Ai putea crede că nu prea multe, însă ai fi surprins! De exemplu, de curând o femeie a născut în timpul unui zbor de la Londra către India, după ce a intrat în travaliu cu două luni mai devreme.

Lucia Taboada, care lucrează ca stewardesa din 2004, a dezvăluit câteva momente ciudate pe care le-a suprins în timpul unor zboruri.

“Unii pasageri își fac pedichiura pe măsuța retractabilă. Alții se duc desculți la baie… Odată, am surprins un bărbat, care în prealabil refuzase mâncarea din avion, tăind o bucată de șuncă cu un cuțit uriaș. I-am spus că nu are voie să folosească așa ceva în avion și i l-am confiscate. Ciudat cum a reușit să treacă de controale”.

O altă stewardesă, care lucrează de 10 ani în domeniu, a dezvăluit, sub pseudonimul Justiloul, că a fost apostrofată un zbor întreg de un pasager, pentru că nu îi aducea de băut… în condițiile în care ea îi acorda primul ajutor unui alt pasager aflat în stare gravă. Din păcate, acesta nu a supraviețuit. 

În timpul unui alt zbor, o mama a vărsat intenționat pe copilul ei ciocolată fierbinte ca să primească compensație din partea companiei aeriene. “Înainte de asta, îi tot auzeam vorbind despre zboruri gratuite. Totuși, nu le-a reușit schema, pentru că am avut martori”.

Stewardesa a explicat că părinții sunt, adesea, cei mai răi pasageri, mai ales atunci când copiii lor nu stau cuminți. “Le-am zis unor pasageri că ei sunt singurii cărora copiii lor li se par adorabili, alergând pe culoar. Erau un pericol pentru însoțitorii de zbor și nu îi lăsau pe restul oamenilor să se odihnească. Noi nu suntem plătiți pe post de dădace, în vreme ce părinții beau până nu mai pot. I-am zis unui părinte că dacă nu își calmează copilul, îl închid în toaletă”.

În alt zbor, un pasager și-a scapăt proteza dentară în toaletă și a tras apa.

Sursa foto: PROFIMEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies