Înainte de interviul dat lui Oprah Winfrey, Regina le-a trimis un cadou neașteptat Prințului Harry și lui Meghan Markle

Înainte de interviul dat lui Oprah Winfrey, Regina le-a trimis un cadou neașteptat Prințului Harry și lui Meghan Markle
Data publicarii: 15 Martie 2021
Data actualizare: 09 Ianuarie 2022
Declarațiile făcute de Meghan Markle și de Prințul Harry în cadrul interviului oferit lui Oprah Winfrey au pus pe jar Casa Regală Britanică.

Cei doi au făcut afirmații problematice și chiar acuzații de rasism, dar nu au dat niciun nume legat de acestea din urmă. Cu toate astea, Oprah a declarat ulterior că cei doi au clarificat că nu s-au referit în nicio declarație la Regină. Cel care a avut de pierdut la nivel de imagine a fost totuși Prințul Charles, despre care Harry a spus că nu i-a mai răspuns la telefon.

În ceea ce o privește pe Regină, e pare că, cel puțin la nivel declarativ, nu a lăsat relația dintre ea și nepotul ei să se deterioreze. Mai mult, cu puțin timp înainte de interviul oferit lui Oprah, Prințul Harry a apărut în emisiunea lui James Corden, unde a mărturisit că discută des, pe ZOOM, cu ambii săi bunici. Practic, cu Regina Elisabeta a II-a și cu Filip, Ducele de Edinburugh - asta înainte ca acesta să aibă probleme de sănătate.

Tot la James Corden, Prințul Harry a povestit că de sărbători Regina le-a trimis pentru Archie, băiatul lor, un aparat de vafe / gofre. Mai mult, a spus cum pregătește Meghan în fiecare dimineață vafe sănătoase și cum băiețelul lor se trezește cu acestea în gând. Amuzat, James Corden a declarat:

"Nu mi-o pot, pentru numele lui Dumnezeu, imagina pe Regină, dând comandă de un așa cadou, un aparat de vafe, ca să îl trimită. Nu mi-o pot imagina."

Cu umor, Prințul Harry a declarat și el: "Nu pot nici măcar să comentez afirmația ta."

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA :

 

 

 

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies