INCREDIBIL! Cine conduce Mafia Siciliana dupa moartea celebrului Toto Riina

30 Decembrie 2017, 09:34

INCREDIBIL! Cine conduce Mafia Siciliana dupa moartea celebrului Toto Riina
Moartea celebrului mafiot a lasat un vid de putere.

Toto Riina, celebrul mafiot dupa care s-a facut seria de filme "Nasul", a murit luna trecuta. Acesta a lasat in urma o familie indurerata dar si un vid de putere in lumea interlopa din Italia.

Presa din Italia noteaza insa ca centrul de putere s-a mutat, iar noul lider al Mafiei este o adevarata surpriza pentru toata lumea. Motivul? Noul lider este ... o femeie! Maria Angela Di Trapani conduce acum lumea interlopa din sudul Italiei. Aceasta este sotia unui alt cunoscut cap al Mafiei, Salvino Madonia, care se afla la inchisoare.

Faptul ca o familie mafiota este condusa de o femeie este un lucru rar intalnit, in special pentru italieni. De altfel, in cazul mafiotilor italieni ce au constituit Cosa Nostra din USA, accederea femeilor in randul lor era o adevarata blasfemie.

Femeia a preluat atributiunile sotului ei si conduce cu o mana de fier clanul Madonia, cel care se afla la putere in acest moment. Politistii italieni spun ca familia Madonia s-a organizat cel mai repede dupa moartea lui Riina si a pus stapanire pe multe afaceri din zona de sud a Italiei. 

Familia se ocupa cu multe afaceri ilegale, insa principala ocupatie este constituita din taxe de protectie pe care le cer afaceristilor de succes din Sicilia.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO