• PRO TV
  • Interviu Exclusiv: ce a insemnat pentru Cornel Ilie experienta Fort Boyard

Interviu Exclusiv: ce a insemnat pentru Cornel Ilie experienta Fort Boyard

Interviu Exclusiv: ce a insemnat pentru Cornel Ilie experienta Fort Boyard

Cornel Ilie, alaturi de Anna Lesko, Cosmina Pasarin, George Vintila si Andrei Stoica formeaza una dintre echipele de la Fort Boyard, show-ul care a deschis apetitul telespectatorilor din intreaga lume pentru adrenalina si suspans.

Intr-un interviu in exclusivitate Cornel a acceptat sa ne impartaseasca detalii din culisele emisiunii care urmeaza sa aiba premiera in curand la PRO TV.

Spune-ne cum decurgea o zi acolo? 

- Am stat acolo trei zile. In prima zi am avut timp sa vizitez oraselul, de la prima ora pana spre amiaza, cand avea loc trainingul pentru filmarea si concursul de a doua zi. In ultima zi am reluat traseul oraselului, mai ales ca era si zi de weekend si dinamica era cu totul alta, era plin de oameni iesiti sa-si bea cafeaua la terase sau prin pietele deschise pe stradute. Ziua cu concursul a trecut foarte repede, iar toate serile le-am petrecut impreuna la restaurant sau pe terasa hotelului.

Se zice ca bucataria frantuzeasca este cea mai buna din lume. Pe tine ce te-a impresionat din punct de vedere culinar acolo?

- De când am aflat unde mergem stiam ca o sa caut sa mananc cât mai multe fructe de mare, scoici facute in vin rosu sau alb si asta am si facut. Mai toata lumea era innebunita dupa rata si o comandau peste tot, dar eu am ramas la ideea mea si am experimentat toate felurile de preparare a fructelor de mare.

Ati avut timp sa vizitati si alte obiective turistice din zone? Ce anume?

- In afara de ce se putea vizita in oras nu aveam timp sa mergem in alta parte. La Rochelle are povestea lui, cu catedrala lui, cu muzeele lui: maritim, al artelor, de istorie a naturii sau un buncar construit de nemti in timpul razboilui. Am trecut fugitiv prin câteva, atat cat a fost timp.

Am inteles ca accesul in Fort era destul de dificil. Cum se facea?

- Este o aventura si sa intri in fort, nu doar concursul in sine. De la hotel ne-a preluat o masina care ne-a dus vreo 40 de kilometri pana la un ponton, la ocean. De-acolo, ne-a dus o barca, vreo 20 de minute, pana la fort. Din acea barca trebuia sa trecem in alta barca acostata la malul fortului. De-acolo, pentru ca nu existau scari care urcau in fort, trebuia sa ne suim intr-un soi de dispozitiv, ca o trambulina pentru copii, cu sfori de care te puteai tine si care se strangeau, ca un con, in sus. Trebuia sa stam pe marginile podelei acestui dispozitiv, sa ne tinem de acele sfori si un brat de macara ne lua pe sus cu totul si ne urca in fort. 

Care a fost primul gand cand ai vazut Fortul de pe mare?

- Echipa noastra a plecat spre fort cu o barca pneumatica spre fort, pentru ca, la acea ora, oceanul se retrage zeci de metri de mal si vapoarele nu pot trage la mal. Fluxul si refluxul oceanului modificau adancimea lui cu aproape 6 metri, de dimineata pana la pranz. Printre stropii aruncati de saritul barcii peste valuri, pe o vreme putin innorata, fortul ni se arata asa cum iti inchipui cand citesti carti de aventuri, ca un loc misterios, de neatins, de nepatruns, cu o comoara bine ascunsa acolo.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni