INTERVIU Roxana Hulpe, între viața de reporter și rolul de prezentator. Cum reușeste să le îmbine și care este povestea ei

Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 27 Ianuarie 2021
Roxana Hulpe, corespondent și prezentator Știrile PRO TV, reușeste să-și împartă timpul perfect între jobul de reporter și cel de prezentator TV. Jurnalista a povestit într-un interviu pentru protv.ro, cum a ajuns să lucreze în presă, cum e pentru ea să meargă pe teren și, totodata, să prezinte și jurnalul Știrilor PRO TV, dar și ce anume o ajută să se mențină pe linia de plutire.

Roxana Hulpe lucrează de 13 ani în presă. Iubeste extrem de mult ceea ce face și asta nu o spunem doar noi, se poate vedea din felul în care vorbește despre meseria ei. 

În momentul de față, Roxana Hulpe este unul dintre cei mai experimentați reporteri din echipa Știrilor PRO TV. Aduce în casele românilor reportaje atât din domeniul social, cât și din cel educațional sau religios, iar de mai bine de două luni, jurnalista prezintă în fiecare sâmbătă și duminică jurnalul de la ora 7, alaturi de colegul ei, Cosmin Stan.

Dacă ești curios să afli povestea ei, tot ce trebuie să faci este să dai play materialului video de mai sus! Roxana povesteste acolo o mulțime de lucuri interesante despre meseria de jurnalist. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!