Isi astepta randul la casa ca sa isi plateasca produsele. A primit o lectie de viata pe care nu o va uita niciodata

Isi astepta randul la casa ca sa isi plateasca produsele. A primit o lectie de viata pe care nu o va uita niciodata
Citeste mai mult despre: casa de marcat, cumparaturi,
Data: 18 Ianuarie 2016
In fiecare zi a vietii avem parte de o multime de experiente  care ne ajuta pe viitor, iar imaginea de mai jos este exemplul perfect pentru ceea ce am spus mai sus.

Sarah Owen Bigler este o femeie care incerca sa isi cumpere ceva de la magazinul de langa casa si care se grabea nespus de tare fiindca era insotita de copiii sai, care erau bolnavi si care erau destul de obositi.

Dupa ce a ajuns la casa, si-a dat seama ca in fata sa se afla o femeie in varsta care isi platea produsele, unul cate unul, cu maruntis. Pentru ca dura foarte mult, femeia s-a enervat pe moment, dar cand s-a uitat la fetita sa si a vazut cat de uimita era de felul in care casierul se purta cu femeia, si-a dat seama ca trebuie sa se linisteasca si ca in fiecare clipa a vietii avem cate ceva de invatat.

Cand a ajuns la casa, casierul i-a cerut scuze pentru asteptare si i-a spus ca ii multumeste pentru intelegere. Femeia a fost atat de impresionata de lectia de viata oferita chiar de catre casier, astfel incat i-a multumit si ea si a fost profund impresionata de rabdarea lui.

 

Have you ever had this experience at the checkout line?

Posted by LifeBuzz on Sunday, January 17, 2016Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO