Ivanka Trump criticata aspru pentru postarea sa legata de criza imigratiei in SUA

Ivanka Trump criticata aspru pentru postarea sa legata de criza imigratiei in SUA
Data publicarii: 21 Iunie 2018
Data actualizare: 21 Iunie 2018
Politica "tolerantei zero" a administratiei Trump privind imigratia, a dus pana acum la circa 2000 de copii separati de familiile lor.

In conformitate cu regulile si legile aplicarii de catre Trump, fiecare migrant care traverseaza ilegal granita, chiar si cei care solicita azil din razboi si saracie, este supus urmaririi penale. 

Cu toate acestea, pana in prezent, Trump a refuzat sa opreasca procedura aceasta tirana, invinuind in schimb legea democratilor. 

Pe masura ce criza a ajuns la un nivel inalt in aceasta saptamana, Trump si-a schimbat rapid pozitia si a semnat un ordin executiv pentru a opri separarea familiei. In schimb, familile vor fi retinute impreuna pe o perioada nedeterminata, potrivit VT

Aparent, fiica lui Trump, Ivanka, l-a convins sa-si schimbe parerea, in ciuda faptului ca a ramas destul de linistita pana in ziua de 20 iunie. 

Dupa ce Trump a semnat ordinul executiv, Ivanka a scris un tweet:"Va multimim POTUS pentru decizia de a lua o actiune critica pentru a inceta separarea familiei la frontiera noastra. Congresul trebuie sa actioneze acum si sa gaseasca o solutie durabila care sa fie in concordanta cu valorile noastre comune; aceleasi valori pentru care atat de multi vin aici si se straduiesc sa creeze o viata mai buna pentru familile lor. "

In timp ce administratia Trump si familia sunt bucurosi sa anunte orice veste buna, utilizatorii Twitter au subliniat rapid ipocrizia data de semnarea ordinului. 

O persoana a scris:"A creat separarea ca sa inceapa! Ridicol! Nu ii multumesti unui piroman ca stins focul pe care l-a pornit."

Un alt comentator a scris:"Nu ii multumesti unui rapitor ca a eliberat ostaticii."

Comentariile au comentat:"Multumesc taticule ca nu te-ai comportat ca satana pentru cateva minute. Esti eroul meu." 

Nancy Sinatra a vazut tweet-ul postat de Ivanka si a raspuns:"Dar cum reunim familile acum?"

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!