Jamie Oliver a surprins un spărgător în propria casă! Cum a reacționat vedeta

Jamie Oliver a surprins un spărgător în propria casă! Cum a reacționat vedeta
Citeste mai mult despre: Jamie Oliver, spargator,
Data: 10 Septembrie 2018
Săptămâna trecută, Jamie Oliver a avut parte de confruntarea vieții sale.

Fanii i-au admirat curajul și altruismul de care a dat dovadă după ce l-a prins pe bărbatul care încercase să spargă mai multe case din cartier, inclusiv pe cea a lui Jamie Oliver.
Foto: Getty, Instagram

Prezentatorul TV (43 de ani) a auzit o “bufnitură uriașă” dinspre casa unui vecin și în acel moment a intrat în alertă. Alături de alți vecini, l-a reținut pe bărbatul care încerca să pătrundă cu forța chiar pe proprietatea sa, până la venirea poliției. În ciuda situației, Jamie Oliver a râs și a glumit cu oamenii legii sosiți la fața locului. 

Marți seara, Jamie era acasă, alături de soția sa Jools, și copiii Poppy (16 ani), Daisy (15 ani), Petal (9 ani), Buddy (7 ani) și River (2 ani).

O sursă a declarat pentru Daily Mirror: “A fost o situație înspăimântătoare, pentru că Jamie era cu toată familia acasă la acea oră... El doar a încercat să facă ce trebuie. A ieșit să vadă ce se întâmplă și, înainte să-și dea seama, s-a trezit față în față cu hoțul, care încerca să-i pătrundă în casă”. 

Jamie a luat-o razna. A alergat după bărbat de-a lungul străzii, apoi l-a prins, l-a trântit la pământ și l-a țintuit acolo.”

Celebrului maestru bucătar i-au sărit în ajutor și câțiva vecini. Unul dintre aceștia a comentat, pentru apoi, pentru ziarele britanice, gestul lui Jamie Oliver: “A fost curajos și altruist”. 

Jamie Oliver a cumpărat casa în 2015. Pe aceeași stradă au mai locuit supermodelul Kate Moss și regretatul cântăreț George Michael, înainte de moartea sa, din 2016.

Recent, Jools, soția lui Oliver, a publicat pe contul de Instagram imagini de interior din vila în care locuiește alături de familia sa. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love surprises when I get home from the school run ????he is home...this never happens! Xxx

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on


 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO