Jason Momoa s-a îndrăgostit de soția sa pe când era copil și ea avea 20 de ani: „Mami, o vreau pe ea!"

Jason Momoa s-a îndrăgostit de soția sa pe când era copil și ea avea 20 de ani: bdquo;Mami, o vreau pe ea!
Data: 12 Decembrie 2018
Jason Momoa a vorbit într-un interviu pentru revista People despre relația pe care o are cu soția sa, Lisa Bonet.

Momoa (39 de ani), care e căsătorit cu Lisa Bonet (51 de ani), a povestit într-un interviu începuturile poveștii lor de dragoste. 

Actorul din „Aquaman” a povestit că a cunoscut-o pe Lisa în 2005 și doi ani mai târziu, în 2007, Bonet a născut-o pe fiica lor, Lola Iolani. După încă un an cei doi au devenit părinții unui băiețel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Momoa a povestit în interviul pentru People că dragostea lui pentru Bonet merge însă cu mult înapoi în timp. „M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: <Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!> (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul. 


Bonet a mai fost căsătorită și cu Lenny Kravitz, cu care atât ea, cât și Momoa păstrează o relație foarte apropiată de prietenie.

Jason Momoa a fost invitat recent și la Saturday Night Live, acolo unde a făcut un super show. Un filmuleț de promovare, în care acesta apare alături de Donald Glover (n.r. cunoscut și sub numele de Childish Gambino) a devenit viral pe rețelele sociale. 

Pe Momoa îl mai poți vedea și în  "Aquaman", care va avea premiera în cinematografele din România în 21 decembrie.

Scenariul lungmetrajului poartă semnătura lui David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall și îi are pe partea de producție pe Peter Safran şi Rob Cowan.

Din distribuție mai fac parte Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lungren şi Nicole Kidman.

Fillmul va fi difuzat în format 3D şi IMAX 3D.

FULLSCREEN
Jason Momoa,
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO