Jason Momoa s-a îndrăgostit de soția sa pe când era copil și ea avea 20 de ani: „Mami, o vreau pe ea!"

Jason Momoa s-a îndrăgostit de soția sa pe când era copil și ea avea 20 de ani: Mami, o vreau pe ea!
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Iunie 2019
Data actualizare: 21 Iunie 2019
Jason Momoa are toate motivele să fie fericit. Are o soție superbă și doi copii de care este mândru. Acesta a dezvăluit într-o emisiune de peste ocean cum a început povestea de dragoste dintre el și actrița  Lisa Bonet.  

Momoa (39 de ani), care e căsătorit cu Lisa Bonet (51 de ani), a povestit într-un interviu începuturile poveștii lor de dragoste. 

Actorul din „Aquaman” a declarat  că a cunoscut-o pe Lisa în 2005 și doi ani mai târziu, în 2007, Bonet a născut-o pe fiica lor, Lola Iolani. După încă un an cei doi au devenit părinții unui băiețel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Momoa a povestit în interviul pentru că dragostea lui pentru Bonet merge însă cu mult înapoi în timp. „M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: <Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!> (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul. 

Bonet a mai fost căsătorită și cu Lenny Kravitz, cu care atât ea, cât și Momoa păstrează o relație foarte apropiată de prietenie. 

Sursă foto: Getty 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies