Jean Claude Van Damme, momentul adevărului: mai poate face șpagatul la 60 de ani?

Jean Claude Van Damme, momentul adevărului: mai poate face șpagatul la 60 de ani?
Jean Claude Van Damme. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 August 2021
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
Actor legendar în filmele cu bătaie și practicant de arte marțiale retras din activitate, Jean Claude Van Damme a răspuns celor mai curioase întrebări ale fanilor săi. Internauții au vrut să afle, printre altele, dacă l-a lovit pe bune pe Liam Hemsworth în film și dacă mai poate face șpagatul la cei 60 de ani ai săi.

Actorul de 60 de ani, care a cunoscut succesul cu rolul din Sport sângeros (1988), s-a confesat într-un interviu acordat publicației Men’s Health. Jean Claude Van Damme a acceptat să răspundă la unele dintre cele mai mari curiozități ale fanilor săi.

Deși nu l-a întrebat nimeni ce-i place la muzica lui Dani Mocanu, Van Damme a acceptat provocarea unui internaut care a vrut să știe dacă mai poate face șpagatul la vârsta lui.

Da, mai pot să-l fac, însă acum trebuie să mă încălzesc cel puțin 25 de minute și să mă antrenez vreme de câteva săptămâni”, a mărturisit actorul.

Starul din Sport sângeros a surprins în 2013 când a apărut în reclama unui producător de camioane, făcând șpagatul între cabinele a două vehicule care se deplasau în marșarier.

Clipul postat atunci pe YouTube s-a viralizat rapid, mai ales că, spun cei care au lucrat la realizarea lui, nu a fost nevoie decât de o dublă.

Jean Claude Van Damme a dezvăluit micul secret din spatele acestui spot publicitar apreciat de public.

În timp ce camioanele se deplasau cu spatele, eu eram susținut de cabluri. Astfel, dacă unul dintre camioane ar fi mers puțin mai repede, era imposibil să cad”, a spus actorul.

Chiar l-a lovit Van Damme pe Liam Hemsworth?

În 2012, Van Damme și Liam Hemsworth au jucat alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li și Dolph Lundgren în The Expendables 2 (Eroi de sacrificiu 2).

La un moment dat, personajul interpretat de Van Damme (Jean Vilain) îl lovește în piept pe Billy the Kid (Liam Hemsworth). Actorul australian s-a plâns într-o emisiune TV că partenerul său din film l-a lovit pe bune.

Pe naiba! Am controlat totul perfect. De exemplu, când vrei să lovești pe cineva de aproape nu o faci cu pumnul închis. Îl deschizi puțin și lovești. Totul pare real, dar nu e. Am făcut la fel cu Liam. Dacă nu făceam așa, îi rupeam coastele”, a mai spus actorul.

Care sunt scenele sale de bătaie preferate

Jean Claude Van Damme a jucat în zeci de filme de acțiune, cu numeroase scene de bătaie. Actorul a fost provocat să facă un top al celor mai reușite scene în care și-a dominat adversarii cu lovituri de pumn și picior. Iată top 3!

Locul 1: Sport sângeros – scena finală a luptei cu Chong Li 

Locul 2: Inimă de leu (Lionheart) – scena finală a luptei cu Attila

Locul 3: Bodyguardul (The Bouncer) – scena de bătaie din garaj

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies