Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorț de 140 de miliarde de dolari. Pentru cine își părăsește soția

10 Ianuarie 2019, 10:45

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorț de 140 de miliarde de dolari. Pentru cine își părăsește soția
Citeste mai mult despre: Jeff Bezos, amanta, divort,
Jeff Bezos, CEO-ul companiei Amazon, a anunțat divorțul de soția sa, doar după ce relația sa secretă a fost făcută publică.

De opt luni de zile, Jeff Bezos, CEO-ul companiei Amazon, a cărui avere este estimată la 140 de miliarde de dolari, are o relație sentimentală cu o prezentatoare TV în vârsta de 49 de ani, căsătorită la rândul ei. 

Citește și: Magnatul american Jeff Bezos, scandal uriaș după ce s-a aflat că voia să își țină angajații în cuști

Jeff Bezos a fost surprins alături de Lauren Sanchez, o fostă prezentatoare de televiziune, în prezent pilot de elicopter, care este căsătorită cu mogulul de la Hollywood Patrick Whitesell, conform Daily Mail.

National Enquirer a surprins imagini compromițătoare cu cei doi, forțându-l astfel pe Jeff Bezos să anunțe separarea de soția sa, MacKenzie Bezos, după 25 de ani de căsnicie.

Publicația de scandal pretinde că Bezos ”și-a înșelat soția”, ”ducându-și amanta în destinții exotice cu avionul lui particular de 65 de milioane de dolari și trimițându-i mesaje provocatoare”.

Cu toate acestea, o sursă apropiată lui Jeff și MacKenzie Bezos a declarat pentru DailyMail.com că cei doi ”s-au străduit din greu” să-și păstreze căsnicia înainte de a se despărți și că Jeff Bezos a început să se vadă cu Sanchez abia după despărțirea de MacKenzie.

Reprezentanții The Enquirer au declarat că l-au urmărit pe Bezos în cinci state, timp de patru luni, în ceea ce au numit ”cea mai importantă investigație” din istoria revistei, fotografii surprinzându-i pe Jeff Bezos și pe iubita sa, Lauren Sanchez, în diverse ipostaze intime. 

Foto: Getty
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO