Jennifer Aniston, dezvăluiri despre momentul când Brad Pitt a înșelat-o cu Angelina Jolie

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre momentul când Brad Pitt a înșelat-o cu Angelina Jolie
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Brad Pitt,
Data publicarii: 10 Mai 2019
Data actualizare: 25 Mai 2020
Înainte de divorțul lor, în 2005, Jennifer Aniston și Brad Pitt formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Foarte curând după despărțire, Brad Pitt a început o relație cu Angelina Jolie, dând astfel naștere zvonurilor că, de fapt, ei doi ar fi avut o idilă și pe vremea când Brad era încă un bărbat însurat.

Citește și: Jennifer Aniston a pozat fără sutien la 50 de ani. Cum arată actrița (FOTO)

Conform International Business Times, Jennifer Aniston a dezvăluit ce a simțit față de Angelina Jolie într-un interviu mai vechi pentru revista Vogue. La acel moment, Aniston a mărturisit că nu i-a plăcut cum Angelina s-a purtat în primele zile ale relației sale cu Brad, în special partea în care aceasta a recunoscut că s-a îndrăgostit de Pitt în timp ce lucrau împreună pentru filmul ”Mr. and Mrs. Smith”.

Având în vedere speculațiile care s-au făcut în jurul divorțului, Aniston crede că Jolie ar fi trebuit să ține unele detalii sub tăcere. ”Când a spus că abia aștepta să meargă la muncă în fiecare zi? A fost de-a dreptul urât”, a spus Jennifer Aniston. 

La acea vreme, toate ziarele scriau despre faptul că Brad Pitt a înșelat-o pe Jennifer Aniston înainte de a-i cere acesteia divorțul. 

În ciuda tuturor acestor drame, Pitt și Aniston au reușit să treacă peste resentimente și au ținut legătura de-a lungul timpului. 

Acum, când atât ea cât și el sunt singuri - Brad Pitt tocmai a finalizat divorțul de Angelina Jolie - presa speculează că cei doi ar fi din nou împreună. 

Recent, în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles, actorul a fost abordat de un fotograf: ”Trebuie să te întreb, toată lumea dorește să știe, tu și Jen v-ați împăcat?”. Replica lui Brad Pitt a fost scurtă și misterioasă: ”Oh, Dumnezeule!”.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies