Jessica Alves, o păpușă Barbie în cea mai nouă ședință foto: “Sunt departe de perfecțiune!”

Jessica Alves, o păpușă Barbie în cea mai nouă ședință foto: Sunt departe de perfecțiune!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Iulie 2022
Data actualizare: 05 Iulie 2022
Jessica Alves este în culmea fericirii după ce a fost numită ambasadoare a brand-ului Fashion Nova. Jess a dezvăluit că acum simte “validarea supremă” ca femeie. 

Fostul bărbat Ken a marcat această reușită printr-o ședință foto inedită. Jessica s-a transformat pentru câteva ore în păpușa Barbie și a postat imaginile pe contul de Instagram. 

“Mi-a plăcut la nebunie! Barbie reprezintă perfecțiunea feminină și este distractiv și măgulitor să fiu comparată cu păpușa”, a spus Jessica referitor la ședința foto roz bombon.

Viața în plastic nu este totuși fantastică pentru Jessica Alves, influencerul transgender care a cheltuit peste 900.000 de lire sterline (circa 1 milion de euro) pe 91 de operații estetice, în ultimele două decenii. 

Așa arată Rodrigo Alves (nume real) pe vremea când era supranumit bărbatul Ken

Ea a explicat pentru Daily Mail: "Sunt departe de perfecțiune, nici nu vreau să fiu perfectă, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le repar înainte de sfârșitul verii... apoi voi termina pe viață cu chirurgia plastică".

Influencerul în vârstă de 38 de ani a recunoscut că are planuri pentru o a 13-a operație la nas, precum și pentru o liposucție pe tot corpul, apoi renunță la cuțit pentru totdeauna. 

Jessica a povestit că se simte mult mai încrezătoare acum când își trăiește viața de femeie. Pe lângă spectacolele de modelling la care participă, Jessica și-a petrecut ultimele luni profitând la maximum de revenirea industriei de turism.

"Tranziția mea de gen a avut loc în timp ce eram în pandemie, în lockdown, așa că aceasta este prima mea vară reală ca femeie. (…) M-am distrat de minune! Am petrecut două luni în Thailanda, acum sunt în Turcia și apoi plec în Bali. Sunt încă în căutarea iubirii și sper să trăiesc o dragoste ca-n basme într-o zi”, conchis fostul bărbat Ken. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies