John Travolta și Kelly Preston, gest tulburătoar în memoria fiului pe care l-au pierdut acum 10 ani

John Travolta și Kelly Preston, gest tulburătoar în memoria fiului pe care l-au pierdut acum 10 ani
Autor: Dan Brumar
Data: 08 Aprilie 2019
Actorii americani și-au amintit cu emoție de ziua când primul lor fiu, bolnav de epilepsie, a murit la vârsta de 16 ani.

Kelly Preston și John Travolta sunt doi părinți fericiți, însă acum zece ani au trecut prin cea mai grea încercare din viața lor. Primul lor fiu, Jett, a murit la vârsta de 16 ani în urma unei crize epileptice. În 2009, cei trei se aflau într-o vacanță în Bahamas.

Jett, care fusese diagnosticat cu autism la vârsta de doi ani, suferea și de boala Kawasaki, care afectează cu precădere copiii de până la cinci ani. 

În memoria fiului ei dispărut, Kelly Preston a postat pe Instagram o fotografie emoționantă cu ei trei, pe pat, într-un moment de afecțiune. 

Pentru dragostea mea, Jett. Ești în inimile noastre pentru totdeauna. Transmit dragostea mea către toți copiii cu autism și oamenilor minunați care îi iubesc. Să strălucim cu toții și să le oferim iubire și respect copiilor cu nevoi speciale”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on


Soțul ei, actorul John Travolta, a reacționat la mesaj, oferind o inimioară drept comentariu.

Este cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat în viață. Nu credeam că o să supraviețuiesc”, a mărturisit actorul de 64 de ani pentru US Weekly.

În 2 ianuarie 2009, o îngrijitoare l-a găsit pe Jett inconștient în sala de baie, după ce acesta căzuse și se lovise la cap. Tânărul a fost dus de urgență la spital, unde medicii nu au mai putut decât să constate decesul. 

John Travolta și Kelly Preston mai au doi copii împreună. Ella Bleu este o tânără actriță care a jucat de două ori alături de tatăl ei. Fratele ei mai mic, Benjamin, a venit pe lume în 2011 și a fost o minune pentru cei doi actori, care nu-și reveniseră din tragedia care le-a întunecat viața în 2009. 

FULLSCREEN
John Travolta și Kelly Preston, gest tulburătoar în memoria fiului pe care l-au pierdut acum 10 ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO