Justin Bieber, arestat dupa ce a batut un barbat la o petrecere privata

16 Aprilie 2018, 16:04

Justin Bieber, arestat dupa ce a batut un barbat la o petrecere privata
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, bataie justin bieber,
Justin Bieber are din nou probleme cu politia dupa ce a lovit un barbat in timpul unei petreceri private, din cadrul festivalului Coachella.

Cantaretul a lovit intentionat in fata un alt tanar dupa ce a vazut cum acesta a strans-o de gat pe iubita lui si a impins-o intr-un perete.

Altercatia a avut loc la o petrecere data de Patrick Schwarzenneger, fiul cel mare al lui Arnold Schwarzenegger, in data de 14 aprilie. Se pare ca Bieber si Patrick Schwarzenneger au sanse sa devina rude in curand, avand in vedere ca cele doua iubite ale acestora sunt surori. 

 

Fav @gretavanfleet

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Martorii prezenti la petrecere au declarat ca barbatul lovit de Justin era sub influenta drogurilor si se comporta extrem de violent cu iubita lui. Dupa ce l-a avertizat verbal, Bieber a simtit nevoia sa intervina in apararea tinerei, lovindu-l pe scandalagiu cu pumnul. 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Aceasta nu a fost prima data cand Bieber a avut probleme cu politia. In trecut el a fost cercetat pentru conducerea sub influenta alcoolului si pentru ca a desenat cu spray peretii unui hotel celebru din Brazilia, considerat monument cultural.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO