Kate Middleton intră zece zile în carantină. Ce mesaj a transmis Casa Regală Britanică

Kate Middleton intră zece zile în carantină. Ce mesaj a transmis Casa Regală Britanică
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Iulie 2021
Data actualizare: 06 Iulie 2021
Kate Middleton și-a anulat toate întâlnirile și intră zece zile în carantină după ce o persoană cu care a intrat în contact a fost testată pozitiv. 

Ducesa de Cambridge a fost vaccinată împotriva Covid-19, nu are niciun simptom, dar respectă regulile.

“Ducesa de Cambridge a intrat, săptămâna trecută, în contact cu o persoană care a fost testată ulterior pozitiv cu Covid-19. Alteţa sa regală nu prezintă niciun simptom, însă respectă toate directivele guvernamentale relevante şi se autoizolează acasă”, a anunțat purtătorul de cuvând al Palatului Kensington, potrivit ABC.net

În Marea Britanie, cei care intră în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19 trebuie să se izoleze timp de 10 zile.

Kate Middleton și Prințul William s-au vaccinat în luna mai. Ducesa de Cambridge a participat la mai multe evenimente sportive în ultimele săptămâni. Kate a fost fotografiată în tribune la Wimbledon, dar și pe stadionul Wembley, la meciul Anglia-Germania. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies