Kate Moss a făcut 18.000 de dolari cu un clip în care doarme. Cine a plătit pentru această distracție

Kate Moss a făcut 18.000 de dolari cu un clip în care doarme. Cine a plătit pentru această distracție
Kate Moss are încă mulți fani. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Kate Moss, Kate Moss in pat, Kate Moss NFT,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 08 Ianuarie 2022
Supermodelul Kate Moss (47 de ani) a câștigat 18.000 de dolari la fel de repede ca în anii de glorie în modeling. Vedeta a scos la vânzare un scurt videoclip care o înfățișează dormind, iar fanii s-au bătut pentru a-l avea.

Kate Moss a intrat în lumea artei digitale și a scos la vânzare mai multe piese unice care o înfățișează în diverse ipostaze. Un clip în care modelul apare dormind în patul de acasă s-a vândut pentru 5,1699 Ethereum (circa 18.000 de dolari), sub forma unui jeton non-fungibil (NFT).

Kate Moss nu poartă pijamale și, la un moment dat, sânul drept iese din așternut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MITNFT (@mitnft)


Vezi mai multe poze cu Kate Moss în GALERIA FOTO de mai jos!

NFT este un certificat digital unic care atestă identitatea deținătorului unei fotografii, unui videoclip sau altei forme de activ digital.

Câștigătorul licitației va deține acest clip, deși toată lumea îl va putea vedea pe platforma online unde a fost tranzacționat sau pe rețelele sociale unde a fost postat.

Banii strânși în urma licitației nu vor ajunge la Kate Moss. Fotomodelul a fost de acord ca suma strânsă în urma vânzării să fie donată organizației non-profit Gurls Talk, care derulează programe sociale pentru tinere femei în domeniile sănătate mintală, sexualitate, singurătate și diverse anxietăți.

Pentru mine, arta a fost întotdeauna despre moment. Timpul este lucrul care nu ne ajunge niciodată și care nu așteaptă pe nimeni. Sunt nerăbdătoare să aflu cine va dori să dețină un moment al meu. De asemenea, am fost atrasă de ideea că această proprietate poate fi folosită pentru a-i ajuta pe ceilalți care au nevoie să câștige mai mult din ea”, și-a motivat Kate Moss gestul.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!