Keanu Reeves, erou în viața reală. Ce a făcut după ce avionul său a aterizat de urgență

Keanu Reeves, erou în viața reală. Ce a făcut după ce avionul său a aterizat de urgență
Citeste mai mult despre: Keanu Reeves, avion,
Data: 27 Martie 2019
Keanu Reeves (54 de ani) călătorea cu un zbor de linie din San Francisco înspre Los Angeles, când avionul a fost nevoit să aterizeze forțat în Bakersfield, California. 

Se pare că actorul Keanu Reeves nu are nevoie să joace într-un film pentru a fi erou.

Citește și: Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”

Duminică, artistul de 54 de ani se afla în zborul United, cu destinația Los Angeles, când aeronava s-a aflat în situația de a face o aterizare forțată în Bakersfield, California, conform USA Today.

Reeves nu și-a pierdut cumpătul, ba chiar a luat inițiativa și a găsit un mijloc de a ajunge, alături de ceilalți pasageri, din Bakersfield la Los Angeles.

Acțiunile starului din ”Matrix” au fost surprinse într-un Istagram Story de Brian Rea, un colaborator New York Time, dar și de alți pasageri, care au postat mai apoi filmuțele pe social media. 

Colecția de fotografii și imagini a lui Brian Rea începe cu Keanu Reeves în timp ce se îmbarcă în zborul petru Los Angeles. După aterizarea forțată și anunțul că restul călătoriei se va face cu un autocar, Reeves poate fi văzut discutând detaliile călătoriei și așteptând bagajele alături de ceilalți pasageri. 

Următorul video îl înfățișează pe actorul din ”John Wick” în autocar, citind informații despre Burbank și punând muzică country pe telefonul său. Mulți dintre pasageri s-au fotografiat alături de Reeves, postând imaginile pe Twitter.

”Aceasta a fost ziua mea de duminică, oameni buni. Avionul aproape că s-a prăbușit, iar Keanu Reeves a fost în el”, a scris unul dintre pasageri.

Foto: Getty, Twitter
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO